Epizoda 99: Milena Avramović Bjelica

milena yt

Biografija:

Milena je po struci mašinski inženjer, ali se skoro dve decenije bavi komunikacijama. 2010. godine je zajedno sa Tamarom Bekčić osnovala agenciju za komunikacijski konsalting, Chapter 4. Među prvima u zemlji je počela da se bavi komunikacijama u ICT sektoru i mali broj je kompanija iz ovog sektora sa kojima Milena nije radila. Njena obimna praksa i znanje obuhvata upravljanje projektima sa vrhunskim međunarodnim i srpskim kompanijama i organizacijama, a njena bliska saradnja sa klijentskim timovima rezultirala je nagrađivanim kampanjama, inovacijama i povećanim poslovnim rezultatima
Udata je i mama je jednog tinejdžera. Veruje da je obaveza svakog čoveka da pomogne koliko može zajednici u kojoj živi i radi.Za svoje filantropske aktivnosti, posebno u doba pandemije Covid-19, nagrađena je od strane Srpskog Filantropskog Foruma za dobročinstvo.
Gaji veliku strast prema putovanjima, čitanju, muzici i trčanju. Polumaratonka je, a veruje da je pauza  koju je morala da napravi sa trčanjem privremena.

Opis epizode:

Komunikacije su jedna od esencijalnih aktivnosti kompanije, a same komunikacije su se takođe menjale kroz periode tehnološkog napretka i razvoja. Milena Avramović Bjelica iz PR agencije Chapter4 nam je bila sagovornica u novoj epizodi Digitalk podkasta te smo pričali upravo o tome kako su internet,tehnologija i društvene mreže uticale na komunikacije, odnose sa javnošću i celu ovu industriju. Pričali smo o evoluciji komunikacionih kanala i njihovom uticaju na biznis, kako su sve složenije društveno-ekonomske okolnosti i globalizacija uticali na oblast komunikacije, te smo se naravno dotakli krizne komunikacije i uticaja novih tehnologja popout veštačke inteligencije na struku.

Milena Avramović Bjelica, Co-Founder and Executive Director @ Chapter4 – https://www.linkedin.com/in/milena-avramovic-bjelica-0840a71a/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Kako da dođete do moćnih ideja’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top