O nama

Dobrodošli u Digitalk, našu malu zajednicu zaljubljenika u tehnologiju, inovacije i marketing. Znate nas već dugo, samo smo sada sa vama u jednoj novoj formi, ali sa istim ciljem – da delimo znanje, pričamo dobre priče i potrudimo se da vam predstavimo što više sjajnih ljudi.

Digitalk pokreću tri prijatelja i domaćina, Vlada Kovač, Ivan Minić i Vitomir Ognjanović. Unazad više od decenije ugostili smo vas na više desetina događaja, konferencija, edukacija, predavanja, webinara, podkasta… Iskreno verujemo da možemo da budemo dobri domaćini i u isključivo online okruženju, a da bismo to i pokazali, DigiTalk ćemo graditi na takav način da će vam naši sadržaji biti dostupni kada vi to želite, moći ćete da ih konzumirate onako kako vama to najviše odgovara, i biće u potpunosti besplatni.

Želimo da učimo i rastemo zajedno sa vama, a kako budemo rasli, verujemo da će se otvarati nove mogućnosti da komuniciramo i družimo se i van digitalnog prostora. Svesni smo da su iskustvo događaja uživo i networking stvari koje teško možemo da vam ponudimo online, zato ćemo kada okolnosti dozvole organizovati najbolja druženja i konferencije kao i u prethodnih petnaest godina. Događaje na koje prvi put dolazimo kao kolege, a sa kojih odlazimo kao prijatelji i saborci. Događaje na kojima ćete se osećati dobrodošlim, i gde ćete imati svu našu pažnju. Naš autoritet i vaše poverenje smo gradili godinama unazad, i to ne želimo da prokockamo.

Potekli smo iz zajednice i uvek joj se vraćamo kao glavnom izvoru energije, inspiracije, i najvažnijem motoru promena. Zajednica će nam pružiti osećaj pripadnosti i hrabrost da zajedno pokušamo ono što sami ne bismo. Jer čak i najteži zadaci budu lakši kada se rešavaju zajedno, a znanje je jedina stvar koja se deljenjem uvećava.

Dok to ne bude moguće, održavaćemo puls zajednice iz nedelje u nedelju kroz DigiTalk podcast u kome će Vlada ugostiti ljude koji predstavljaju vrednosti koje delimo – znanje, iskustvo i spremnost da pokažu inicijativu i zajedno sa svima nama grade bolji svet za sve.

Zašto DigiTalk

Kada Vlada, Ivan i Vita saberu svoje godine iskustva i rada, dođemo do cifre od skoro pedeset godina. Ceo taj period se mi bavimo upravo primenom digitalnih tehnologija u poslovanju, i zato je upravo reč digital ono što nas najbolje opisuje. Sa druge strane, sami smo bili deo velikog broja lepih priča, a mnoge od tih priča smo kreirali sami. Verujemo u dobre priče, priče koje pokreću, motivišu i edukuju. Zato nam je pričanje priča toliko važno. To su dva razloga zašto baš DigiTalk.

Verujemo u zajednicu. Sva trojica smo potekli iz zajednice, i smatramo da samo okupljeni oko zajedničkih ciljeva možemo napraviti promene. Zahvaljujući zajednici smo se i nas trojica upoznali i stekli mnogo prijatelja, poslovnih partnera, ali i novih znanja i iskustava. Upravo je to razlog zašto se DigiTalk priča bazira na ljudima i njihovim pričama. Verujemo da možemo da okupimo ljude koji prave razliku, ljude kojima su znanje i strast prema poslu alat da prave promene na bolje.

Scroll to Top