Epizoda 94: Uroš Mikić

uros yt

Biografija:

Uroš je no-code entuzijasta vođen idejom da pomogne kompanijama da pokreću nove projekte pomoću Webflow-a. Trenutno vodi end-to-end Webflow agenciju sa sedištem u Nišu odakle osplužuju velike klijente iz celog sveta.
Pre osnivanja agencije “Flow Ninja”, Uroš je bio digitalni dizajner u blockchain startup-u u Vilnjusu (Litvanija) i vodeći dizajner na platformi za e-trgovinu u Londonu. Nakon što je radio full-time na ovim pozicijama, odlučio je da napusti fakultet i sledi preduzetničke snove koji su ga odveli tamo gde je danas.

Opis epizode:

U ovoj epizodi predstavljamo Webflow, koji kao što i sam naslov govori, predstavlja alat koji je mnogo više od platforme za developere. Osim na Webflow-u kao alatu, fokus je i na sagovorniku u ovoj epizodi, mladom preduzetniku koji je sa dvadeset tri godine već uveliko vlasnik firme koja opslužuje klijente i kompanije širom sveta, upravo zahvaljujući tome što koristi Webflow kao moćan alat koji pomaže i marketarima,menadžerima…. Zašto je ovo alat koji može dodatno pomoći startup timovima, kako sve može pomoći e-commerce biznisima, te na kraju, zašto Uroš misli da je Webflow novi WordPress, sve ovo su bile teme vrlo konkretne i koncizne epizode.

Uroš Mikić, Founder and CEO @ Flow Ninja – https://www.linkedin.com/in/mikicuros/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Atomske Navike’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top