Epizoda 95: Željko Bošnjak

zeljko yt

Biografija:

Željko je diplomirani inženjer organizacionih nauka i HR master.
Karijeru je započeo u Izraelskoj gambling kompaniji, nastavio u Državnoj Lutriji Srbije, Philip Morris-u i danas Bitebell startupu. Naravno veći deo godina tu je i rad u agenciji Ellecta gde je jedan od osnivača i koja i dan danas radi. Jedan je od predavača na Molen Akademiji. Radio je i na najvećem dogadjaju u Srbiji, Univerzijadi 2009. i Evropskom prvenstvu u košarci 2005. godine. Pasije su mu hrana i piće, satovi i igračke. Uz to je i nesuđeni sportski komentator.

Opis epizode:

Koliko dobro poznajete korisnike vaših proizvoda/usluga? Da li imate definisanu ciljnu grupu, te da li ste na osnovu podataka kreirali personu vašeg idealnog korisnika? O značaju i procesu definisanja korisnika, načinima kako dolazite do profila vašeg korisnika, te o svim fazama mapiranja korisničkog iskustva, razgovarali smo sa Željkom Bošnjakom, stručnjakom za korisničko iskustvo, marketing i prodaju, te suosnivačem startup-a BiteBell.

Željko Bošnjak, Co-Founder @ Bitebell – https://www.linkedin.com/in/zeljko-bosnjak/

Željko preporučuje:
Netflix serija: The Toys That Made Us
Knjiga: Design Thinking
Knjiga: Mamin test
Google trends alat
Statista.com 

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’FOMO | Strah od propuštanja’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top