Epizoda 91: Ivana Barbara Turkalj

ivana yt

Biografija:

Kada se uzme u obzir 15 godina radnog iskustva u industriji korporativnog wellbeinga, sa sigurnošću možemo reći da Barbara zna o čemu priča kada se raspravlja o ovoj temi. Ekspert je za povećanje otpornosti na stres, lične energije i kapaciteta. Radom sa stotinama pojedinaca i brojim kompanijama, zajedno s kolegama kreira zdravu radnu kulturu i zdravija radna mjesta. Svoje srce i dušu ulaže u menjanje načina razmišljanja i čvrsto veruje da je briga o ljudima obeležje uspešnih kompanija. 
Slobodno vreme provodi u prirodi, putuje, otkriva gastronomske destinacije i uživa u životu.

Opis epizode:

Jedna veoma važna tema za početak nove godine. Više puta smo u našim epizodama napomenuli da iako razgovaramo o temama vezanim za biznis, zapravo iza svakog biznisa stoje ljudi. Da li smo svesni svih promena koje nam se dešavaju u našem poslovnom okruženju? Da li možemo fizički i mentalno ispratimo sve promene a da to ne utiče negativno na nas? Šta zapravo predstavlja stres a šta je to lični kapacitet i kako njegovim razvojem možemo poboljšati naše reakcije na stres i česte promene koje su odlike savremenog poslovanja u digitalnom ekosistemu. Sagovornica na ovu zanimljivu i važnu temu nam je bila Barbara Turkalj iz Above Academy iz Zagreba. 

Ivana Barbara Turkalj, Wellbeing and Growth Strategist @ Above Academy
https://www.linkedin.com/in/ivana-barbara-turkalj/
https://above.academy/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Prestani da igraš na sigurno’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top