Epizoda 90: Davor Sakač

davor yt

Biografija:

Tokom svoje 22 godina duge poslovne karijere koju je gradio u različitim kompanijama, Davor se uglavnom nalazio na menadžerskim pozicijama u različitim oblastima poslovanja – posebno u sektoru telekomunikacija i finansija. Bavio se razvojem, planiranjem i upravljanjem brojnim poslovnim procesima i strategijama koje su uključivale lansiranje novih proizvoda kako na lokalna, regionalna, tako i na globalna tržišta. Najveći izazov je predstavljalo targetiranje i angažovanje krajnjih kupaca sa specificnim marketinškim pristupom i komunikacija usmerenih ka usko ciljanim tržišnim nišama, kao i strategijama prodajnog rasta. Njegovo strateško upravljanje zasnovano je na sopstvenoj inicijativi, detaljnom istraživanju i detaljnoj poslovnoj analizi u kombinaciji sa bogatim poslovnim iskustvom. Njegov poslovni pristup je uvek orijentisan isključivo na rezultate uz izrazitu otvorenost za nove ideje i dobro organizovanom strukturom za njihovu realizaciju. Oženjen je i ponosni otac sina Vuka.

Opis epizode:

Davor Sakač nam je bio sagovornik u poslednjoj epizodi Digitalk podcasta u 2022. godini. Razgovarali smo o veoma uspešnoj godini za prvi korporativni VC fond u regionu – TS Venture fond na čijem čelu se upavo nalazi Davor. Pričali smo o investicijama u srpske startupe, šta znače investicije za startup-e koji ih dobiju, te smo malo raširili priču o domaćem startup ekosistemu i Srbiji kao zemlji inovacija. Razgovor smo završili fenomenalnim zaključkom na temu mindset potrebnim za startup i preduzetništvo i naravno dotakli smo se planova kada je TS Venture fond u pitanju.

Davor Sakač, CEO @ TS Ventures Fund – https://www.linkedin.com/in/davorsakac/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Dilema inovatora’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top