Epizoda 89: Milica Radović

milica yt

Biografija:

Milica je svoju profesionalnu karijeru započela kao novinarka, ali se brzo preorijentisala na advertajzing kao deo Vip mobile kreativnog tima u agenciji Leo Burnett Beograd, u kojoj je paralelno bila član i digital sektora na poziciji Digital Creative. Nakon više godina rada u agenciji, svoj karijerni put nastavila je na poziciji Content Stratega u kompaniji Wireless media gde je bila fokusirana na razvoj strategija i kreativnih koncepata i njihovoj primeni na digital first rešenja. Posebno je ponosna na prvo mesto na takmičenju Young Lions Serbia u kategoriji print koje je 2017. osvojila sa koleginicom Katarinom Keti Zaharijev i na učešću na globalnom Young Lions takmičenju u okviru Cannes Lions festivala.
Nakon više od 12 godina karijere, Milica je sada Partner i Creative Strategist u Friday Finally agenciji, koja je deo Polet grupe.

Opis epizode:

Milica Radović nam je u novoj epizodi Digitalk podkasta približila koncept Desing Sprint-a, koji uspešno sa svojim kolegama i klijentima koristi u agenciji Friday. Šta to zapravo predstavlja Design Sprint, koje sve probleme može da rešava, odakle potreba za ovakvim novim konceptom, te da li Design Sprint kao koncept predstavlja možda deo neke nove ere u advertising industriji, o svemu tome pa i malo šire smo razgovarali sa Milicom, vema uspešnom i nagrađivanom mladom marketarkom koja već godinama iskustvo stiče u velikim sistemima, a danas gradi neku svoju priču sa kolegama i partnerima u agenciji Friday.

Milica Radović, Partner & Creative Strategist @ Friday – https://www.linkedin.com/in/milica-radovic-40449361/

Milica preporučuje:
Knjiga: Sprint: How to Solve Big Problems and Test New Ideas in Just Five Days, Jake Knapp

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Design Thinking’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top