Epizoda 82: Nikola Riznić

nikola yt

Biografija:

Nikola ima radnog iskustva u logistici duže od 17 godina. 2004. godine je počeo karijeru u kompaniji City Express Srbija. U kompaniji D Express je od njenog osnivanja 2008. godine. Počeo je prvo kao predstavnik prodaje, zatim kao KIA manager, a u periodu od 2011. – 2018. godine je bio na poziciji direktora prodaje. Trenutno na poziciji zamenika generalnog direktora. Kroz dugogodišnje radno iskustvo učestvovao u mnogim projektima i jedan je od inicijatora strategije za razvoj usluga vezanih za E- Commerce. Zajedno sa svojim timom konstantno radi na unapređenju postojećih i razvoju novih usluga prateći trendove kurirske dostave na stranim tržištima prilagođavajući ih potrebama krajnjih korisnika.

Opis epizode:

Logistika je danas oblast koja se sve više oslanja na podatke i tehnologiju, a obzirom da je jedan od najvažnijih elemenata e-commerce ekosistema, želeli smo da razgovaramo o tome šta danas predstavlja logistika i koja je njena uloga u čitavom e-commerce lancu. Nikola je neko ko logistiku poznaje od sastavnih delova i njenih početaka u Srbiji pre sedamnaest godina, pa je njegovo iskustvo bilo presudno kada smo razmišljali ko bi bio idealan, ali i objektivan sagovornik na ovu temu. Od promena u logistici tokom prethodnih sedamnaest godina, preko očekivanja korisnika nekada i sada, do inovativnih modela dostave, u nepunih devedeset minuta razgovora sa dosta konkretnih informaicja i zaključaka, Nikola je bio fenomenalan sagovornik!

Nikola Riznić,  Zamenik generalnog direktora @ D Express – https://www.linkedin.com/in/nikola-rizni%C4%87-4b31175b/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Umetnost prodaje’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top