Epizoda 79: Stefan Salatić

stefan yt 1

Biografija:

Stefan je preduzetnik, lider, tech zaljubljenik i  sa preko 10 godina iskustva u IT industriji. Master računarskih nauka. Osnovao je specijalizovanu kompaniju za razvoj startapa ”Bstorm” koju je vodio više od 6 godina i uspešno je pripojio nakon realizovanih preko 50 projekata za klijente kao što su Coca-Cola, FK Crvena zvezda, Bosch, Deloitte i Erste Bank.
Ulagao i učestvovao u razvoju više startapova, pomažući im da dođu do uspeha. Konsultant na mnogim projektima, sa iskustvom u upravljanju velikim timovima, kreiranju tehnoloških i poslovnih rešenja, optimizaciji kompanija i dizajniranju digitalnih proizvoda.
Trenutno je zadužen za razvoj strategije i optimizaciju operacija u Quantox-u.

Opis epizode:

Danas je karijera u IT industriji jedna od najviše željenih i traženih. Toliko različiith  mogućnosti za lični rast i razvoj, ponekad je zaista teško napraviti pravi izbor i odabrati put koji će vas odvesti do uspeha. Stefan je neko ko je od početka svoje karijere pravio izbore koji su ga danas doveli do izuzetno visoke pozicije u jednoj od najvećih i najbrže rastućih IT kompanija u Srbiji. Kako doneti prave odluke, na koji način učiti i razvijati se, te koje koje su posledice ali i benefit koje nose određene odluke, sve su to bile stvari o kojima smo razgovarali sa Stefanom, veoma posvećenim i uspešnim profedsionalcem u iT industriji.

Stefan Salatić, Head of Business Operations @ Quantox Technology – https://www.linkedin.com/in/stefansalatic/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Strategija plavog okeana’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu. Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/

Scroll to Top