Epizoda 76: Matija Golubović

matija yt

Biografija:

Matija je sa šesnaest godina započeo prvu Ecommerce prodavnicu i od tada sarađivao sa globalnim brendovima, startapovima i VC-ovima u oblasti marketinga. Suosnivač najbrže rastućeg activewear brenda u Srbiji (Mars), holističke marketing agencije za softverske kompanije (Omnius), i Ecommerce CRM softvera (iOrders).

Opis epizode:

Matija je kao veoma mlad uplovio u preduzetničke i startup priče koje su mu donele veoma dragoceno iskustvo u marketingu, razvoju poslovanja i biznis filozofiji uopšte. Za vreme pandemije pokreće brend Mars gde implementira svoje iskustvo i znanje, a uz Mars gradi i marketinšku agenciju za podršku e-commerce poslovanju, te projekte poput iOrders koji su tek ugledali svetlost dana. Priča o e-commercu iz malo drugačijeg ugla, sa malo više mladalačke energije i svežeg preduzetničkog duha. 

Matija Golubović, Founder @ Mars – https://www.linkedin.com/in/matdegol/

Matija preporučuje:
Knjige:
Miroslav Mišković – Ja, tajkun
Fil Najt – Umetnost pobede
Alex Hormozi: $100M Offers: How to Make Offers So Good People Feel Stupid …
Youtube kanali:
Alex Hormozi

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta: 
– OTP banka 
– kompanija Mastercard
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’To nikada neće upaliti’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top