Epizoda 75: Anja Simić

anja yt

Biografija:

Anja je direktorka content marketinga u Deel-u, unicorn FinTech kompaniji koja pruža usluge zapošljavanja i isplate ljudi širom sveta. Kao deo osnivačkog tima, Anja je svoju ljubav prema rečima pretočila u izgradnju Deel sadržaja koji je do sada videlo preko million ljudi.
Kao neko ko nikada nije kročio u kancelariju, ona čvrsto veruje u svet u kome talenat ne poznaje geografske granice. Kada ne misli o poslu, uživa u gledanju kvizova i dobrom džin toniku.

Opis epizode:

Do sada se u podkastu nismo ovako detaljno baivli tematikom content marketinga. Anja nam dolazi iz fintech industrije a u sadržaj je zaljubljena od početka svoje karijere. Njenu strast prema content marketingu možete osetiti tokom celog razgovora, u kome smo se dotakli svih važnih aspekata ove discipline: adekvatnog definisanja, odnosa content marketinga i SEO-a, procesa planiranja, uloge donosioca odluka, testiranja, metrika…. Celokupnu temu content marketinga Anja je vrlo jasno objasnila kroz praktične primere koje je sa svojim timom sprovodila tokom prethodnih godina.

Anja Simić, Head Of Content Marketing @ Deel – https://www.linkedin.com/in/anja-simic-86120859/

Anja preporučuje:
Resursi za dalje istraživanje
– Content marketing: HubSpot, Animalz, CXL
– SEO: MOZ, Ahrefs

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS

2. Partneri podkasta: 
– OTP banka 
– kompanija Mastercard
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Ovo je marketing’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top