Epizoda 73: Nemanja Divjak

nemanja yt 2

Biografija:

Nemanja je preduzetnik koji se zaljubio u video igre još od ranih dana. Pojavom interneta davne 1999. godine shvatio je da je to oblast kojom želi da se bavi. Od dana kada je spoznao internet, Nemanja se bavio izradom web sajtova, affiliate marketingom, prodajom, programiranjem, gamingom, a sva ova iskustva su ga učinila serijskim internet preduzetnikom. Proizvode koje je razvijao tokom proteklih godina koristilo je stotine miliona ljudi, a danas je suvlasnik u nekoliko uspešnih kompanija kao sto su Publitio, Tummy Games i Lootbox. Danas je posvećen kao i prvog dana, te mu je fokus u gaming industriji, pre svega na HyperCasual igrama.

Opis epizode:

Nemanja Divjak je bio sagovornik u novoj epizodi Digitalk podkasta gde smo načeli temu gaming ekosistema i industrije u Srbiji. Nemanja i njegov studio Tummy Games se bave razvojem HyperCasual igara, pa smo naš razgovor posvetili ovom tipu igara, ali smo se u razgovoru dotaklih mnogih tema vezanih za gaming industriju: odnosi i kako doži do izdavača, problem kadrova u industriji i njihova edukacija, te smo prošli kroz put koji je Nemanja prošao u svom preduzetničkom životu do danjašnjih dana kada razvijaju igre u saradnji sa izdavačem Voodoo-om.

Nemanja Divjak, Co-Founder @ Tummy Games – https://www.linkedin.com/in/nemanja-divjak-4113303/

Nemanja preporučuje:

Knjige:
Priča o Karmi
Nulte granice
Kaluđer koji je prodao svoj ferari
Bogati otac siromašni otac
Mom Test
The Lean Startup
Hooked

Ljudi koje prati u poslednje 2 godine (najviše vezano za crypto space):
Eliotrades https://www.youtube.com/c/FUDTV 
MMCrypto https://www.youtube.com/c/MMCryptoTube 
CoinBureau https://www.youtube.com/c/CoinBureau 
Charles (kreator Cardanoa) https://www.youtube.com/c/charleshoskinsoncrypto

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Želeli bismo da vam skrenemo pažnju na jednu od usluga MTS-a:
Upravljajte svojom digitalnom administracijom i fakturisanjem lakše, sigurnije i brže – sa bilo kog mesta i kada to vama odgovara. Dočekajte spremni prelazak na elektronsko fakturisanje uz Banqup platformu za eFakture, koja se nalazi u mts ponudi. https://mts.rs/Poslovni/Digital/Poslovna-resenja/eFakture

2. Partneri podkasta: 
– OTP banka 
– kompanija Mastercard
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Pravilo 10X’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top