Epizoda 71: Ognjen Vuković

ognjen yt

Biografija:

Ognjen je vlasnik global advertising facilitation agencije Four Winds, koja danas broji preko 100 aktivnih klijenata iz 23 zemlje, sa partnership statusom na svim velikim oglašivačkim platformama i potrošnjom od preko 13 miliona USD. Kroz svoju karijeru radio je u više različitih vertikala uz fokus na e-commerce, DTC i plasiranje digitalnih proizvoda. U svom portfoliju ima klijente i saradnje sa brojnim svetskim brendovima među kojima su Payoneer, Mercury, AppSumo, Krisp, i mnogi drugi.

Opis epizode:

Priču o E-Commercu nastavljamo sa pričom o jednom posebnom segmentu elektronske trgovine – Direct To Consumer, sa Ognjenom Vukovićem, vlasnikom agencije Four Winds koja se specijalizovala za oglašavanje ovog tipa e-commerce poslovanja. O E-Commercu uopšte, ovim specifičnim segmentom, oglašavanju, ali i izgradnji biznisa ovog tipa razgovarali smo sa Ognjenom na njemu svojstven način – energično, pasionirano i lucidno. Iskustvo iz SaaS industrije preneo je u svoju agenciju gde sa klijentima radi mnogo više od oglašavanja – oni rešavaju probleme klijenata i omogućavaju im ključne stvari: brzinu, promptnu podršku i integraciju u biznis procese klijenata kako bi sami biznisi brže rasli.

Ognjen Vuković, CEO & Owner @ Four Winds – https://www.linkedin.com/in/ogvukovic/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Želeli bismo da vam skrenemo pažnju na jednu od usluga MTS-a:
Upravljajte svojom digitalnom administracijom i fakturisanjem lakše, sigurnije i brže – sa bilo kog mesta i kada to vama odgovara. Dočekajte spremni prelazak na elektronsko fakturisanje uz Banqup platformu za eFakture, koja se nalazi u mts ponudi. https://mts.rs/Poslovni/Digital/Poslovna-resenja/eFakture

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’To nikada neće upaliti’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top