Epizoda 70: Ana Brzaković

ana yt 2

Biografija:

Ana je strateg za marketing i komunikacije, vlasnica agencije Digital Way.
Pomaže kompanijama da jasno komuniciraju šta rade, privuku nove klijente i izgrade digitalni put do svojih usluga ili proizvoda. Osim toga, bavi se psihologijom i ličnim razvojem i sa koleginicom vodi podcast Kako si na poslu.
Poslovno iskustvo sticala je u Delta Holdingu, gde je bila direktor korporativnih komunikacija. U Američkom savetu za internacionalno obrazovanje radila je kao konsultant za marketing na društvenim mrežama, a radila je i u britanskoj agenciji za kreiranje prodajnih funnela Data Driven Marketing.
Završila je novinarstvo na Filozofskom fakultetu u Nišu. Dve godine je živela u Sjedinjenim Američkim Državama. Drugu godinu srednje škole završila u Koloradu, a poslednju godinu fakulteta na Univerzitetu u Minesoti.
Čita u proseku jednu knjigu nedeljno. Trči, planinari, trenira, obožava prirodu, društvo, sport i dobro vino.

Opis epizode:

Ana Brzaković je danas preduzetnica koja kao strateg za marketing i komunikacije pomaže klijentima da izgrade svoj digitalni put. Korporativni background i inostrano iskustvo danas omogućuju Ani da primenjuje jedan poseban pristup koji se temelji na psihologiji i analitici, ali zapravo u centru svega su ljudi i ljudske vrednosti. O holističkom pristupu, najčešćim greškama koje primećuje kod klijenata u marketing pristupu i strategiji, primeni psihologije u marketingu i o tome koliko su zapravo važne vrednosti u poslu, Ana nam je pričala u jednoj malo drugačijoj epizodi. Epizoda za one koji vole marketing, imaju preduzetničkog duha i one koji se mogu pronaći u Aninim vrednostima: zabava, lakoća, svrha.

Ana Brzaković, Marketing & Communications strategist – https://www.linkedin.com/in/anabrzakovic/
https://digitalway.rs/
https://anabrzakovic.com/

Ana preporučuje:
blog post – 6 Čaldinijevih principa – https://digitalway.rs/6-caldinijevih-principa/
Marie Forleo https://www.marieforleo.com/
The Copy Cure – jedan od najboljih kurseva za copywriting – https://www.marieforleo.com/the-copy-cure
Taki Moore – https://milliondollarcoach.com/
Andrew Chaperone koji ima kurs za email marketing – soap opera sequence – https://tinylittlebusinesses.com/
Digital Marketer – https://www.digitalmarketer.com/
Patt Flynn https://patflynn.com/
Adam Grant – https://adamgrant.net/
Knjiga Hooked koja se pominje – https://www.amazon.com/dp/B00LMGLXTS/ref=dp-kindle-redirect?_encoding=UTF8&btkr=1
Russel Brunson – https://www.russellbrunson.com/hi
Perry Marshall – https://www.perrymarshall.com/
Amy Poterfield – https://www.amyporterfield.com/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Želeli bismo da vam skrenemo pažnju na jednu od usluga MTS-a:
Upravljajte svojom digitalnom administracijom i fakturisanjem lakše, sigurnije i brže – sa bilo kog mesta i kada to vama odgovara. Dočekajte spremni prelazak na elektronsko fakturisanje uz Banqup platformu za eFakture, koja se nalazi u mts ponudi. https://mts.rs/Poslovni/Digital/Poslovna-resenja/eFakture

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ’’Nepokolebljivi’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top