Epizoda 69: Nemanja Jovanović

nemanja yt 1

Biografija:

Nemanja svoju ekspertizu kao CRM konsultant gradi poslednjih deset godina u radu sa klijentima iz zemlje i inostranstva iz različitih industrija. Vlasnik je agencije Synergy Talent koja se bavi konsaltingom u oblasti upravljanja. Trenutno je angažovan kao Senior Salesforce Consultant u kompaniji Merkle. Veliki pobornik “lifelong learning” koncepta, organizator TEDxZemun i TEDxUšće konferencija. Svoje iskustvo u oblasti poslovanja i upravljanje odnosa sa potrošačima ima priliku da prenosi i kao gost predavač na master studijama Ekonomskog fakulteta.

Opis epizode:

Nemanja nam je pomogao da u ovoj epizodi predstavimo CRM  – Sistyem za upravljanje odnosa sa potrošačima. Kao konsultant iz ove oblasti koji koristi više rešenja koja postoje na tržištu, Nemanja je u ovom razgovoru predstavio suštinu upotrebe CRM sistema, demistifikovao nam je izbor pravog CRM rešenja, i uputio nas na ključne stvari: Biznis proces, ciljeve, važnost kvalitetnih podataka i dao nam neke predikcije za budućnost kada su CRM sistemi u pitanju.

Nemanja Jovanović, CRM Consultant – https://www.linkedin.com/in/jovanovicnemanja/

Nemanja preporučuje:

CRM edukacija:
Salesforce Trailhead – https://trailhead.salesforce.com/en 
SuiteCRM – https://community.suitecrm.com/c/suitecrm-forum-english-language/5 

Knjige: 
[Stephen Covey] The 7 Habits of Highly Effective People
[James Redfield] The Celestine Prophecy
[Deepak Chopra] Metahuman

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Želeli bismo da vam skrenemo pažnju na jednu od usluga MTS-a:
Upravljajte svojom digitalnom administracijom i fakturisanjem lakše, sigurnije i brže – sa bilo kog mesta i kada to vama odgovara. Dočekajte spremni prelazak na elektronsko fakturisanje uz Banqup platformu za eFakture, koja se nalazi u mts ponudi. https://mts.rs/Poslovni/Digital/Poslovna-resenja/eFakture

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ’’Nepokolebljivi’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top