Epizoda 67: Mihailo Ponjavić

mihailo yt

Biografija:

Mihailo je trenutno je na poziciji Direktora eCommerca u kompaniji Tehnomanija. 
Tri godine je proveo na poziciji generalnog direktora u Super Kartica d.o.o. i bio zadužen za identifikaciju korisničkih segmenata, marketing automatizaciju i digitalnu transformaciju najvećeg lokalnog loyalty programa. 
Iskustvo je sticao i u medijskom biznisu, gde je šest godina proveo na poziciji direktora Media Impact-a, vodećeg lokalnog advertising sales brenda u okviru kompanije Ringier Axel Springer Srbija, koji u svom portfoliju sadrži  portale Blic.rs, Noizz.rs, Zena.rs, Ana.rs i Pulsonline.rs, kao i classifieds platforme Mojauto.rs i Nekretnine.rs.
Član je upravnog odbora IAB Srbija, kao i i eCommerce asocijacije Srbije,  a posebno bismo naglasili njegovu ulogu u edukaciji tržišta gde je redovan predavač na DIMAQ sertifikacionom programu na modulu Programmatic buying & RTB, kao i eComm Akademiji.

Opis epizode:

Naslov epizode Digitalni trendovi deluje posve uopšteno, ali nam je Mihailo u razgovoru zapravo dao fenomenalne uvide šta bismo trebali da radimo sa tim trendovima. Tri veoma aktuelne i važne teme, post cookie era – The Era of Uncertainty, podaci i E-Commerce su oblasti koje Mihailo zaista drži u malom prstu. Od evolucije marketinga, postavljanja podataka u centar zbivanja, do quick commerce, (ne)lojalnosti potrošača u digitalnom ekosistemu i TikTok-a, svih devedeset minuta razgovora možete čuti sjajne uvide i zaključke koji proističu iz više od petnaest godina iskustva.

Mihailo Ponjavić, Chief eCommerce Officer @ Tehnomanija – https://www.linkedin.com/in/ponjavic/

Mihailo preporučuje:
Knjiga: Shoshana Zuboff, The Age of Surveillance Capitalism
Kursevi:
https://dimaq.rs/
https://akademija.ecommserbia.org/
Resursi

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Želeli bismo da vam skrenemo pažnju na jednu od usluga MTS-a:
Upravljajte svojom digitalnom administracijom i fakturisanjem lakše, sigurnije i brže – sa bilo kog mesta i kada to vama odgovara. Dočekajte spremni prelazak na elektronsko fakturisanje uz Banqup platformu za eFakture, koja se nalazi u mts ponudi. https://mts.rs/Poslovni/Digital/Poslovna-resenja/eFakture

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ’’Ovo je marketing’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top