Epizoda 62: Nenad Milić

nenad yt2

Biografija:

Nenad se na poziciji izvršnog direktora IAB Serbia nalazi od aprila 2019. godine. Kroz rad u nekim od vodećih svetskih agencijskih mreža poput I&F McCann Grupe i Havas Adriatic, stekao je veliko iskustvo u oblastima tradicionalnog i digitalnog marketinga. U IAB Serbia je došao sa pozicije izvršnog direktora Havas Adriatic gde je, pored upravljanja ovom agencijom, uspostavio i digitalno odeljenje kao nov entitet za pružanje full service usluga. 
Pored izloženosti privatnom sektoru i oglašivačkoj industriji, Nenad poseduje i dugogodišnje iskustvo u javnoj upravi radeći kao diplomata na različitih pozicijama, uključujući i u ambasadama u inostranstvu. 

Opis epizode:

Drugu godinu za redom se u ovom periodu godine u Digitalk podcastu bavimo ADEX izveštajem koji nam daje detaljan pregled stanja tržišta digitalnog oglašavanja u Srbiji. Ove godine smo o detaljima ovog izveštaja razgovarali sa Nenadom Milićem, Izvršnim direktorom organizacije IAB Serbia koja sprovodi ovo istraživanje. Pored priče o ADEX-u, pričali smo i o ovogodišnjoj konferenciji Digital Day, koja predstavlja najveći marketinški događaj u Srbiji, kao i o Mixx nagradama koje se tradicionalno dodeljuju na ovom događaju.

Nenad Milić, Izvršni direktor @ IAB Serbia – https://www.linkedin.com/in/nenad-milic-3b440810a/ i https://iab.rs

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Želeli bismo da vam skrenemo pažnju na jednu od usluga MTS-a: Dočekajte spremno eFiskalizaciju uz kompletnu podršku koju nudi mts. Na raspolaganju su vam rešenja, koja obuhvataju android uređaje najnovije generacije, sa SIM karticom za stalnu vezu sa internetom, aplikaciju fiskalne kase i mogućnost Cloud portala naprednih funkcionalnosti za bezbedno čuvanje svih podataka i poslovnu analitiku, kao i održavanje i podršku stručnog tima 24/7. https://mts.rs/Poslovni/Fiskalizacija

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ’’Ovo je marketing’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu. Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/

Scroll to Top