Epizoda 58: Dimitrije Ostojić

dimitrije yt

Biografija:

Dimitrije je stručnjak za digitalni marketing, specijalista za online konverziju i marketing automatizaciju, a na regionalnoj marketing sceni prisutan je već petnaest godina. Direktor je i osnivač marketinške agencije Default design i organizator prve online konferencije u regionu, LeadCon.
Dimitrije svojim klijentima i studentima pomaže da razviju svoje poslovanje i uvedu nove kanale online komunikacije u poslovnu praksu. Uvek naglašava važnost stalnog učenja i razvoja vezanih za marketing trendove i nove digitalne alate i tehnologije. Aktivan je predavač koji pomaže drugim marketarima i vlasnicima biznisa da poboljšaju svoje rezultate u digitalnom marketingu.

Opis epizode:

Sa Dimitrijem smo pričali na temu marketing automatizacije – procesa koji vam omogućava da skalirate svoje poslovanje. Pored priče o marketing automatizaciji u okvirima marketinga, ovaj proces je veoma značajan i u kontekstu digitalne transformacije vašeg poslovanja, pa smo celu ovu tematiku razložili od samih osnova do implementacije, merenja uspešnosti, svesti o značaju implementacije ovakvog procesa kod donosioca odluka u organizacijama… Jedan malo drugačiji i veoma zanimljiv razgovor koji objedinjuje marketing i digitalizaciju poslovanja.

Dimitrije Ostojić, founder & CEO @ Default Design
https://www.linkedin.com/in/ostojicdimitrije/
https://www.default-design.com/
https://www.youtube.com/c/Default-design

Dimitrije preporučuje:
Strategija Default designa – https://www.default-design.com/case-study
Email marketing za eCommerce (MVP automatizacija) – https://www.default-design.com/email-marketing-za-ecommerce
Ezra Firestone (za ecommerce) – https://smartmarketer.com/ 
Ryan Deiss (za marketing generalno) – https://www.digitalmarketer.com/ 
Leadpages (za landing strane, konverzije) – https://www.leadpages.com/ 
Drip (za marketing automatizaciju) – https://www.drip.com/ 

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Želeli bismo da vam skrenemo pažnju na jednu od usluga MTS-a:
Upravljajte svojom digitalnom administracijom i fakturisanjem lakše, sigurnije i brže – sa bilo kog mesta i kada to vama odgovara. Dočekajte spremni prelazak na elektronsko fakturisanje uz Banqup platformu za eFakture, koja se nalazi u mts ponudi. https://mts.rs/Poslovni/Digital/Poslovna-resenja/eFakture

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ’’To nikad neće upaliti’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top