Epizoda 57: Istok Pavlović

istok yt

Biografija:

Istok Pavlović je svakako jedna od osoba koju ne trebamo posebno predstavljati. Kontraverzan po mnogo čemu, možda najviše po nastupu na mrežama, ali svakako jedan od najvećih poznavalaca biznis prilika na internetu u regionu. Istok je marketing profesionalac, godinama posvećen deljenju znanja, edukaciji i kreiranju sadržaja koji pomaže mladima da pronađu prilike za razvoj profesionalne karijere na internetu i uz pomoć digitalnih alata.

Opis epizode:

Danas kada faktički živimo u tom ‘’metaverse’’ okruženju, kada je sve oko nas digitalno, mnogi mladi imaju želju da razvijaju svoje ideje za neka daleka tržišta, ali nemaju predstavu šta i kako se sve može raditi iz Srbije za ceo svet. Povod za ovaj razgovor je nova Facebook grupa koju je kreirao Istok sa idejom da mladima pruži informacije i praktična znanja ljudi koji godinama unazad razvijaju uspešne poslovne priče tako što lokalno grade ozbiljne digitane biznise za ceo svet.
Delimo sa vama i link ka grupi: https://www.facebook.com/groups/globalnibiznis 

Istok Pavlović, marketing edukator – https://www.linkedin.com/in/istokpavlovic/ i https://masterbox.rs

Istok preporučuje:
Knjiga Startup Nation
Naval Ravikant podcast
My First Milion Podcast
The Hustle newsletter
Trends newsletter

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Želeli bismo da vam skrenemo pažnju na jednu od usluga MTS-a: Dočekajte spremno eFiskalizaciju uz kompletnu podršku koju nudi mts. Na raspolaganju su vam rešenja, koja obuhvataju android uređaje najnovije generacije, sa SIM karticom za stalnu vezu sa internetom, aplikaciju fiskalne kase i mogućnost Cloud portala naprednih funkcionalnosti za bezbedno čuvanje svih podataka i poslovnu analitiku, kao i održavanje i podršku stručnog tima 24/7. https://mts.rs/Poslovni/Fiskalizacija

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ’’To nikad neće upaliti’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu. Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/

Scroll to Top