Epizoda 56: Marko Tadić

tadic yt

Biografija:

Marko Tadić je u Netokraciji Srbija zadužen za business development, a ujedno je i jedan od partnera u ovoj medijskoj kompaniji. U svetu medija je još od studentskih dana, od 2015. godine, kada je radio za čuveni Monopolist sa Ekonomskog fakulteta u Beogradu, a u svet digitalnih  medija ulazi 2016. godine. Znanja i iskusta je sticao i u svetu digital agencija u Srbiji, a karakteriše ga velika profesionalnost u poslu, te čuveni smisao za humor i vedri duh.

Opis epizode:

Sa Markom Tadićem, jednim od trojice Marka iz Netorkacije, pričali smo o svetu digitalnih medija, šta zapravo danas predstavlja jedan digitalni medij,kako se definiše, te kaakv je odnos klasičnih tradicionalnih medija sa nišnim, digitalnim medijima poput Netokracije. Upravo na primeru Netokracije pričali smo i o načinima monetizacije i biznis modelima digitalnih medija, te stanju između nišnih medija i klasičnih portala i velikih izdavača. Na kraju smo se dotakli perioda pandemije, odnosa sa zajednicom, i šta je to predstavljala Netokracija za IT kompanije u prethodnom periodu. 

Marko Tadić, Business Development Manager @ Netokracija – https://www.linkedin.com/in/markotadic91/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Želeli bismo da vam skrenemo pažnju na jednu od usluga MTS-a:
Upravljajte svojom digitalnom administracijom i fakturisanjem lakše, sigurnije i brže – sa bilo kog mesta i kada to vama odgovara. Dočekajte spremni prelazak na elektronsko fakturisanje uz Banqup platformu za eFakture, koja se nalazi u mts ponudi. https://mts.rs/Poslovni/Digital/Poslovna-resenja/eFakture

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ’’To nikad neće upaliti’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top