Epizoda 51: Predrag Topić

predrag yt

Biografija:

Peđa je dokazani profesionalac sa ozbiljnim stažom u velikim kompanijama, a danas se bavi razvojem poslovanja i novih biznis modela, kao i digitalnom transformacijom sa fokusom na customer-centric pristup. Njegovo iskustvo, sa akcentom na rad u kompaniji Things Solver i konsultantskoj agenciji DX Lab nam je poslužilo kao osnov za razgovor na temu Customer-Centricity-a, odnosno fokusa kompanija na potrošače u današnjem poslovanju.

Opis epizode:

Peđa nam je kroz jedan izuzetno prijatan razgovor predstavio današnju orijentisanost kompanija ka potrošačima, a ovu temu je izneo veoma analitički i detaljno, od istorijskih podataka kako su se kompanije proz vreme odnosile prema potrošačima, do svih biznis i organizacionih pretpostavki koje su potrebne kako bi jedna kompanija mogla da kaže da je customer centric.

Predrag Topić, Head of business development @Things Solver, osnivač @DX Lab – https://www.linkedin.com/in/predragtopic/ 

Peđa preporučuje:

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Želeli bismo da vam skrenemo pažnju na jednu od usluga MTS-a: Dočekajte spremno eFiskalizaciju uz kompletnu podršku koju nudi mts. Na raspolaganju su vam rešenja, koja obuhvataju android uređaje najnovije generacije, sa SIM karticom za stalnu vezu sa internetom, aplikaciju fiskalne kase i mogućnost Cloud portala naprednih funkcionalnosti za bezbedno čuvanje svih podataka i poslovnu analitiku, kao i održavanje i podršku stručnog tima 24/7. https://mts.rs/Poslovni/Fiskalizacija

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ’’To nikad neće upaliti’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu. Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/

Scroll to Top