Epizoda 50: Miroslav Varga

varga yt

Biografija:

Miroslav Varga je verovatno čovek koga ne treba puno predstavljati marketinškoj zajednici u regionu, a posebno onima koji se bave oglašavanjem na Google platformi. Vrhunski stručnjak, jedan od najboljih predavača sa ovih prostora, Google certified trainer, petostruki deda.

Opis epizode:

Iz bogatog opusa iskustva i znanja Miroslava Varge, za prvo gostovanje i jubilarnu 50. Epizodu podcasta Digitalk, izabrali smo jedan sažetak iz digitalnog oglašavanja uz pregršt zanimljivih primera i komentara jedinstvenih Vargi. Uz uvod u kome smo se osvrnuli na aktuelnosti, dosta smo se u razgovoru bavili pripremom za oglašavanje, i u okviru toga najčešćim greškama. Poseban akcenat je bio na optimizaciji oglašavanja uz nove alate koje nam donosi AI i ML, a ovde smo se posebno osvrnuli na razlike i sličnosti između ova dva pojma. Za kraj, kako mu i priliči, Varga je odgovarao na pitanja iz zajednice koja su stigal preko društvenih mreža.

Miroslav Varga, Martech specialist @ Escape Digital Agency – https://www.linkedin.com/in/vargamiroslav/

Varga preporučuje:
– Alati za proveru vašeg sajta: Web-site control and check tools – updated 8. 11. 2021.

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Želeli bismo da vam skrenemo pažnju na jednu od usluga MTS-a: Upravljajte svojom digitalnom administracijom i fakturisanjem lakše, sigurnije i brže – sa bilo kog mesta i kada to vama odgovara. Dočekajte spremni prelazak na elektronsko fakturisanje uz Banqup platformu za eFakture, koja se nalazi u mts ponudi. https://mts.rs/Poslovni/Digital/Poslovna-resenja/eFakture

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ’’Pravilo 10x’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu. Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/

Scroll to Top