Epizoda 49: Pavle Krivokuća

pavle yt2

Biografija:

Pavle je profesionalni generalista kako voli da uvezuje različite elemente poslovanja u jedan system. Uža struka mu je optimizacija procesa i razvoj poslovanja baziran na kupcima. Dugo godina je radio kao Chief Revenue Officer u Impact Hub Beogradu a od nedavno se priključio timu Celsiusa u roli Delivery Managera. Srednju i osnovnu školu učio je u Ivanjici a zatim studirao Fakultet Organizacionih Nauka u Beogradu. Alumni je studentske organizacije AIESEC, Junior Achievemnta, Izviđačkog pokreta, Kancelarije za Mlade Ivanjica kao i Mensa Srbija. 

Opis epizode:

Business Development ili popularnije BizDev bio je tema razgovora u ovoj epizodi. Funkcija koju često čujemo poslednjih nekoliko godina, a potekla je naravno iz tehnoloških kompanija. Veoma zanimljiv razgovor gde smo ovu rolu objasnili iz više uglova, a veoma značajno to što nam je Pavle ovaj pojam objasnio kako iz ugla procesa, tako i iz ugla role, odnosno uloge. Objasnili smo koje su oblasti rada BizDev-a, koje funkcije može imati BizDev, i naravno ono što je možda i najvažnije, koja znanja i osobine mora da ima dobar BizDev menadžer. Pavle je kroz svoje iskustvo i veoma zanimljive primere objasnio sve ove pojmove i verujem da će  mnogi nakon ovog razgovora biti zainteresovani da razmišljaju u BizDev pravcu. 

Pavle Krivokuća, Senior Business Developer | Delivery Manager @ Celsius – https://www.linkedin.com/in/pavle-krivokuca/

Pavle preporučuje:  
Od Nule do Jedan – Piter Thiel
Lean Startup – Eric Ries
https://www.atlassian.com/agile 
https://www.interaction-design.org/literature/topics/design-thinking

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Želeli bismo da vam skrenemo pažnju na jednu od usluga MTS-a: Dočekajte spremno eFiskalizaciju uz kompletnu podršku koju nudi mts. Na raspolaganju su vam rešenja, koja obuhvataju android uređaje najnovije generacije, sa SIM karticom za stalnu vezu sa internetom, aplikaciju fiskalne kase i mogućnost Cloud portala naprednih funkcionalnosti za bezbedno čuvanje svih podataka i poslovnu analitiku, kao i održavanje i podršku stručnog tima 24/7. https://mts.rs/Poslovni/Fiskalizacija

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige’’Strategija plavog okeana’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu. Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/

Scroll to Top