Epizoda 42: Petar Kordić

kordic yt

Biografija:

Petar se poslednjih 10 godina bavi digitalnim marketingom. Paralelno sa tim se bavi izradom web sajtova i edukacijom drugih u ovom polju. Suosnivač je Live škole WordPress-a, trenutno najvećeg kursa o WordPress-u na našem govornom području. 
Marketing konsultant je u agenciji Pharma Medica, specijalizovanoj agenciji za digitalni marketing u farmaceutskoj industriji i suosnivač je brenda Herbs&Honey.

Opis epizode:

U razgovoru sa Petrom pokušali smo da prođemo kroz nekoliko tema važnih za one koji se nalaze na putu tranzicije iz offline u online poslovanje. Pričali smo o izazovima na tom putu, važnosti podrške i zajednice, kao i o mestu WordPress platforme u toj tranziciji, kao najpopularnijoj platformi za web sajtove na svetu. Naravno pričali smo i o Live školi WordPress-a čiji je Petar suosnivač, značaju edukacije, kao i o popularnosti online učenja poslednjih par godina. Veoma pitak ali informativan razgovor za one koji su tek na početku svoje poslovne avanture na digitalnim kanalima.

Petar Kordić, WordPress edukator – https://www.linkedin.com/in/petar-kordi%C4%87-76363a53/i https://liveskolawp.rs/

Petar vam preporučuje edukacije:

Platforme:
https://www.skillshare.com/
https://www.udemy.com/
https://masterbox.rs

Specijalizovani kursevi:
WordPress – https://liveskolawp.rs/ 
SEO – https://seonakvadrat.com/ 
Google ads kurs https://ivanapetrovic.net/neboderi/temeljan-google-ads-kurs-lista-cekanja/ 
Kurs digitalnog marketinga – https://www.strahinjacalovic.com/online-kurs 

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Želeli bismo da vam skrenemo pažnju na jednu od usluga MTS-a: Upravljajte svojom digitalnom administracijom i fakturisanjem lakše, sigurnije i brže – sa bilo kog mesta i kada to vama odgovara. Dočekajte spremni prelazak na elektronsko fakturisanje uz Banqup platformu za eFakture, koja se nalazi u mts ponudi. https://mts.rs/Poslovni/Digital/Poslovna-resenja/eFakture

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– kompanija Mastercard
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve nove knjige Gerija Vajnerčuka ’’Dvanaest i po’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu. Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/

Scroll to Top