Epizoda 40: Vera Radanović

vera yt

Biografija:

Vera je na tržištu digitalnog oglašavanja u Srbiji prisutna više od trinaest godina. Industrija je dobro poznaje kao članicu  tima koja svake godine priprema ADEX izveštaj, a osim ADEX-a, razvoju tržišta doprinosi i kroz edukaciju kao sertifikovani Dimaq trener.
Godinama je radila kao Head digitala u jednoj velikoj medijskoj agenciji, a od nedavno je na poziciji Head Of Performance Marketing u Tehnomaniji. Vera je jedan od najvećih stručnjaka kada je ova tema u pitanju, i definitivno neko ko ima najviše iskustva na našem tržištu. Vera je bila savršeni sagovornik sa kojom smo otvorili temu performance marketinga.

Opis epizode:

U ovoj epizodi smo se potrudili da otvorimo temu o performance marketingu, šta to zapravo sve predstavlja, kako se to uklapa u kompletan media mix, koji kanali se sve koriste u performance-u… Vera nam je dala i uvide u to kako se performance marketing razlikuje od industrije do industrije, a dala nam je i konkretne primere kako izgledaju funnel-i u Saas i E-Commerce industriji…Pričali smo o tome šta je sve moguće meriti i na koji način, te smo pričali o tome da li je performance zaista nešto što se radi u realnom vremenu…. Za kraj Vera je podelila sa nama dosta primera, a ovim razgovorom smo ušli u jednu novu oblast koju ćemo sigurno u narednom periodu obrađivati sa nekim drugim sagovornicima.

Vera Radanović, Head Of Performance Marketing @ Tehnomanija – https://www.linkedin.com/in/veraradanovic/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Želeli bismo da vam skrenemo pažnju na jednu od usluga MTS-a: Upravljajte svojom digitalnom administracijom i fakturisanjem lakše, sigurnije i brže – sa bilo kog mesta i kada to vama odgovara. Dočekajte spremni prelazak na elektronsko fakturisanje uz Banqup platformu za eFakture, koja se nalazi u mts ponudi. https://mts.rs/Poslovni/Digital/Poslovna-resenja/eFakture

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– Kompanija Mastercard
– Kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ’’FOMO | Strah od propuštanja’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu. Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/

Scroll to Top