Epizoda 39: Lazar Džamić

lazar yt 1

Biografija:

Lazara Džamića zaista ne treba posebno predstavljati. Jedan od najvećih umova marketinga i advertajzinga u Srbiji. Digitalni i kreativni strateg, predavač, pisac. Nakon izuzetne karijere u inostranstvu gde se najčešće ističe njegova pozicija u londonskoj agenciji ZOO, Google-ovom kreativnom think-tank-u, Lazar nesebično deli znanje u Srbiji, kako mladima na Fakultetu za medije i komunikacije, tako i onim malo starijima kroz brojne radionice, predavanja i interne edukacije.

Opis epizode:

Izuzetna je čast bila ugostiti Lazara Džamića u Digitalk podkastu ali i veliki izazov obzirom na veliki broj njegovih gostovanja kako po konferencijama tako i na podkastima, te izabrati temu koja do sada nije ispričana. Lazareva genijalnost se ogleda upravo u tome što je veliki profesionalac te se zaista potrudio da za ovo gostrovanje izdvoji tri teme o kojima smo pričali nekih devedeset minuta. Etika u marketingu, tema koja će sve više okupirati razmišljanja marketing profesionalaca, da li postoje digital ready brendovi i kako se danas oni grade, te šta je to Metaverse i kako ćemo živeti sa njim i u njemu. Fantastični Lazar je uspeo da ove tri teme do tančina objasni uz pregršt primera, na sebi svojstven način. Jedan sjajan i pitak razgovor, savršeni uvod u novu godinu za sve marketare.

Lazar Džamić, kreativni strateg, pisac, predavač – https://www.linkedin.com/in/lazar-dzamic-278692/

Lazar preporučuje:
https://www.youtube.com/watch?v=EM1rOAQADp8 
www.probonomundi.org
Humanizing VR

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: Kompanija Telekom Srbija
Skrećemo vam pažnju na posebne usluge kompanije Telekom Srbija – Dočekajte spremno eFiskalizaciju uz kompletnu podršku koju nudi mts. Na raspolaganju su vam rešenja, koja obuhvataju android uređaje najnovije generacije, sa SIM karticom za stalnu vezu sa internetom, aplikaciju fiskalne kase i mogućnost Cloud portala naprednih funkcionalnosti za bezbedno čuvanje svih podataka i poslovnu analitiku, kao i održavanje i podršku stručnog tima 24/7.
https://mts.rs/Poslovni/Fiskalizacija

2. Partneri podkasta:
OTP banka
– Kompanija Mastercard
– Kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta: Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ’’Unutrašnji glas’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu. Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/

Scroll to Top