Epizoda 38: Vladimir Aranđelović

vlada yt 1

Biografija:

Vlada je još jedan u nizu ljudi koji su oblikovali i razvijali tržište digitalnog oglašavanja u Srbiji u poslednjih petnaest godina. Vlada je bio jedna od osnivača sektora digitala u agenciji Direct Media, radio je na razvoju programmatic oglašavanja u Evropi, u dva mandata je bio predsednik IAB-a Srbija, dok je dve godine proveo na poziciji Izvršnog direktora Digital Communication Instituta. Pored razvijanja tržišta, jednako se posvetio edukaciji i izradi regulative. Vlada je veoma posvećen poslu, i sa svojim višegodišnjim iskustvom kako u Srbiji tako i u regionu, ima mogućnost da bude veoma objektivan i precizan u analizama i predikcijama.

Opis epizode:

Poslednju epizodu Digitalk podkasta u 2021. godini smo posvetili digitalnom marketingu, oblasti kojom smo se možda i najviše bavili u poslednjih nekoliko epizoda. Vlada nam je dao uvid iz svoje perspektive kako izgleda naše tržište digitalnog oglašavanja u odnosu na region i globalno, gde se nalazimo i koje su mogućnosti za dalji rast. Bavili smo se analizom šta se to sve dogodilo i koje su promene nastale tokom 2021. godine, i u kom pravcu će se tržište razvijati u narednoj godini. Osvrnuli smo se na podatke, šta su to 1st i 3rd party podaci, kako se podaci uklapaju u automatizaciju marketinga koja je definitivno trend za narednu godinu.

Vladimir Aranđelović, Digital Director @ Direct Media United Solutions – https://www.linkedin.com/in/vladimirarandjelovic/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: OTP banka

2. Partner podkasta: kompanija Mastercard

3. Prijatelj podkasta: kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ’’Iskoči iz kutije’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu. Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/

Scroll to Top