Epizoda 26: Ivana Popović

ivana yt

Biografija:

Ivana Popović je najvećem broju ljudi koji malo više i malo duže borave na internetu poznatija kao Mali Iv. Mali Iv je online više od dvadeset godina, dizajnom se takođe bavi preko dve decenije, a konkretno u marketingu je nekih sedam godina. Instagram smatra savršenim medijem za promovisanjem njenih interesovanja i posla, pa je tamo možemo pratiti kroz njene svakodnevne fenomenlane postove i storije. Već neko vreme se malo više interesuje za niše poput gejminga, brendinga i društvenim mreža. Polovinu svog radnog vremena provodi kreiranju sadržaja za brendove (kao kreator i fotograf), i kao influenser. Iv je fenomenalan primer kako jedan influenser treba da gradi svoju publiku i odnose sa brendovima, te kako da dogovori i realizuje saradnju sa istim tim brendovima.

Opis emisije:

U ovoj epizodi smo sa Iv pričali na temu koju je ona nedavno objavila na svom Instagram nalogu u vidu niza storija, pa smo želeli da damo malo širi kontekst, te da malo više pričamo na temu kako doći do Instagram saradnji. Ivana je bila veoma raspoložena da deli svoje znanje i iskustvo pa smo pokrili dosta tema i uglova vezano za influensere i saradnje infulensera sa brendovima. Verujemo da je najveća vrednost ove epizode upravo u savetima koje je Iv nesebično podelila sa vama, našom publikom: Budite prepoznatljivi, pronađite svoju nišu. Zašto je potrebno da imate svoj cenovnik, media kit, pa i kvalitetno dizajniranu prezentaciju kada dogovarate saradnje sa brendovima. Budite iskreni i transparentni prema svojim klijentima, ali pre svega prema svojoj publici. Poseban deo smo posvetili kako kreativci mogu iskoristiti Instagram za samopromociju i širenje posla… Puno još toga vas čeka u ovom fenomenalnom razgovoru sa Iv!

Ivana Popović – Mali Iv – https://www.instagram.com/mali_iv/

Ivana preporučuje:

MUZIKA
London Grammar – Californian Soil  (2021)
Scala & Kolacny Brothers – Solstice (2016)
The Ocean – Phanerozoic II: Mesozoic | Cenozoic (2020)

SERIJA
Normal People (2020)
The Leftovers (2014)
The Durrells (2016)

DOKUMENTARAC
Na temu grafičkog dizajna i kreativnosti
https://www.instagram.com/p/CTNMZPsjOLR/

ONLINE PORTAL
https://thedieline.com/?fbclid=IwAR01FB_b501Ta7UkvQbrG9O8pHkvyVWrDD7ncJdS-kvr4Dvh-b77ueZL_PY
https://design-milk.com/?fbclid=IwAR0wQXDIbumaO5FBzb9acYLZ9dzARdVukvWhd0nuKAhy6KLjkbUa4FzJxR8

YOUTUBE KANAL
https://www.youtube.com/c/MattDAvella
https://www.youtube.com/c/SatoriGraphics
https://www.youtube.com/c/NickTalksDesign
https://www.youtube.com/c/drekberg
https://www.youtube.com/c/BenitaLarsson

TO THINK ABOUT
Zero-waste je trend pozitivan po civilizaciju.
Mozzarella je dobra ako pazite na ishranu.
Ethereum nije ime lika iz epske fantastike.

PROBAJTE
Neki craft sa točilice @ Pivski zabavnik.
Gustosu @ Pizza fabrika.
Tart od maline i pistaća @ La Scintilla.

RADO PRATIM
https://www.instagram.com/thefuturishere/
https://www.instagram.com/filmski_saptac/
https://www.instagram.com/wearedacida/
https://www.instagram.com/dizajn_prica/
https://www.instagram.com/nowness/
https://www.instagram.com/photocinematica/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: OTP banka
OTP banka prepoznaje da je upravljanje tokovima novca jedan od glavnih izazova u privredi i svojim klijentima nudi visok nivo ekspertize i iskustva sa primenom najboljih svetskih rešenja. Lider je u transakcionom bankarstvu uključujući faktoring poslovanje, gde zauzima 40 odsto tržišnog učešća i time značajno olakšava svakodnevno poslovanje svojih klijenata. Više o ovoj usluzi možete saznati na sledećem linku: https://www.otpbanka.rs/privreda/domaci-faktoring-privreda

2. Partner podkasta: kompanija Mastercard

3. Prijatelj podkasta: kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

U narednom periodu, u svakoj od DigiTalk epizoda delićemo po dve knjige izdavačke kuće Finesa
U ovoj epizodi delimo dva primerka Finesinog izdanja Druga šansa. Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu.

Scroll to Top