Epizoda 23: Miha Matlievski

miha yt

Biografija:

Miha je čovek sam veoma živopisnom biografijom. Sa osamnaest godina je napustio srednju školu u Sloveniji da bi se upustio u preduzetničku avanturu. Posle dvanaest godina, imao je četiri svoja biznisa i lično bogatstvo u visini od petnaest miliona dolara. Jedna greška ga je koštala skupo, doživeo je bankrotstvo i propast sva četiri biznisa, dok je sebe doveo na ivicu samoubistva. 2014. godine se kao feniks diže iz pepela i stvara novi startup sa vrednošću preko osam cifara. Tada nastaje njegovo novo ime i titula – Fail Coach.
Danas Miha pomaže startupima i kompanijama da prevaziđu probleme i rastu. Voli da kaže da vlasnici biznisa žele rast, skalabilnost, veću prodaju, a da zapravo trebaju da promene mindset, te da imaju zdrav odnos sa neuspeohom, emocionalnu inteligenciju i razvijene ‘’soft skills’’.
Kroz svoj rad sa kompanijama i startupima je poslednjih godina pomogao da njegovi klijenti dođu do dvadesetdva miliona dolara investicija.

Opis emisije:

Dosta epizoda smo posvetili digitalnoj transformaciji, a zapravo nismo se bavili onim šta se u kompanijama dešava pre ovog procesa. Veliki broj startupa i kompanija se u nekom trenutku rasta i razvoja nalazi u prilično haotičnom stanju iz kojeg teško nalazi način da se izvuče. Miha sa svojim bogatim iskustvom i jedinstvenim pristupom pomaže startupima i kompanijama da savladaju sve te prepreke i da ostvare svoje ciljeve, rast, razvoj i exit.
U ovoj epizodi smo opisali tipična dva procesa koja Miha radi sa kompanijama, gde u toku prvog kompanije iz stanja haosa dovodi do potpune stabilnosti, i drugog gde vlasnicima biznisa omogućava da tu stabilnost pretvore u slobodu za sebe pravilnim rastom i vođenjem.

Miha Matlievski, Fail Coach – https://www.linkedin.com/in/mihamatlievski/ i https://uspesneprice.rs/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: OTP banka

2. Partner podkasta: Mastercard

3. Prijatelj podkasta: kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

U narednom periodu, u svakoj od DigiTalk epizoda delićemo po dve knjige izdavačke kuće Finesa
U ovoj epizodi delimo dva primerka novog Finesinog izdanja Profit pre svega. Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu.

Scroll to Top