Epizoda 21: Marko Mudrinić

mudrinic yt

Biografija:

Marko Mudrinić je osnivač i direktor Netokracije, verovatno najvećeg regionalnog portala koji se bavi tehnologijom, e-commercom, IT-em, startup-ima i digitalnom ekonomijom. Marko važi za veoma dobrog poznavaoca kako našeg tako i regionalnog tržišta. Oštrog i britkog jezika, ali sa puno argumenata i podataka, Marko uvek daje jasan i realan prikaz stanja u industrijama o kojima piše i sa kojima sarađuje.

Opis emisije:

Sa Markom smo sumirali poslednjih godinu i po dana poslovanja u uslovima pandemije, kako je celokupna situacija (lokalno i globalno) uticala na tech i marketinšku industriju, šta je to što je bilo negativno, a šta pozitivno. Pričali smo o periodu koji nam sledi. Počinje septembar i ono što za mnoge od nas predstavlja početak poslovne godine, famozni Q4. Nije onako kako smo možda želeli, dosta neizvesnosti, ili možda nije tako? Da li smo se već dovoljno adaptirali? 

Kako u ovakvom dinamičnom periodu ove industrije planiraju svoje aktivnosti, koja su Markova predviđanja koji privredni sektori će u ovakvim okolnostima nastaviti da rastu i zašto. Pominjali smo i medijsku scenu, fokusirali se mahom na IT industriju i naravno morali smo da prokomentarišemo startup industriju i podelimo sa vama Markovo mišljenje i stav o značaju akcizicija srpskih IT kompanija od strane globalnih igrača.

Marko Mudrinić, Netokracija – https://www.linkedin.com/in/markomudrinic/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: OTP banka

2. Partner podkasta: Mastercard

3. Prijatelj podkasta: kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

U narednom periodu, u svakoj od DigiTalk epizoda delićemo po dve knjige izdavačke kuće Finesa
U ovoj epizodi delimo dva primerka knjige Nepokolebljivi svetski poznatog autora Tonija Robinsa. Takođe, svi oni koji na Finesinom websajt poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene na sajtu.

Scroll to Top