Epizoda 20: Jovana Dukić Vasić

jovana yt

Biografija:

Jovana Dukić se poslednje dve godine bavi istraživanjima tržišta u agenciji Smart Plus Research, gde se trenutno nalazi na poziciji Busines Development menadžera. Karijeru je nakon studija počela u agenciji GFK. Posao istraživača u istraživačkoj agenciji podrazumeva traženje optimalnog rešenja na istraživačko pitanje klijenta, potom kreiranje instrumenata, a po prikupljanju podataka, analizu i prezentovanje rezultata. Trenutno je više okrenuta ovim prvim koracima, razumevanju potreba klijenata i dizajniranju istraživanja. 

Opis emisije:

Od samog početka našeg podcasta, kroz nekoliko epizoda se provlači važnost podataka i njihova relevantnost. U prošloj epizodi smo se bavili jednim konkretnim istraživanjem, Social Serbia 2021, a danas vam približavamo oblast i pojam istraživanja tržišta sa Jovanom koja je celu svoju karijeru posvetila istraživanjima. Šta su to istraživanja, kako se dele, kao i koje podatke daju koja istraživanja, potrudili smo se da vam pojasnimo u ovoj epizodi. Takođe, Jovana nam je približila neke zaista zanimljive uvide do kojih je došla u svojoj karijeri, a tiču se navika potrošača i razlika između potrošača u pojedinim regionima Srbije.

Jovana Dukić Vasić, Business Development Manager @ Smart Plus Research – https://www.linkedin.com/in/jovana-dukic-vasic/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: OTP banka

2. Partner podkasta: Mastercard

3. Prijatelj podkasta: kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

U narednom periodu, u svakoj od DigiTalk epizoda delićemo po dve knjige izdavačke kuće Finesa
U ovoj epizodi delimo dva primerka knjige Tip Of The Week. Takođe, svi oni koji na Finesinom websajt poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene na sajtu.

U meri u kojoj mi možemo, podržavamo jednog malog proizvođača – NekShop
Pogledajte njihov online shop, velika kreativnost i dobar dizajn, a njihove majice će Vlada nositi u epizodama u narednom periodu. I NekShop vam daje 10% popusta uz promo kod digitalk na njihovom online shop-u!

Scroll to Top