Epizoda 169: Andrea Baba

andrea yt

Biografija:

Andrea je zaljubljenik u pisanje, ljubitelj knjiga, kreativac, profesor srpske književnosti i jezika sa opštom književnošću… Ali pre svega influencer manager koji može da argumentovano tvrdi da ima najlepši posao. Prve korake u „svet influensera“ pravi 2017. godine. Iskustvo i znanje je sticala tokom rada u nekoliko agencija u kojima je radila na pozicijama influencer managera i account managera. Influenseri su postali njeni saradnici, a neke od kampanja su i nagrađene. Andrea posebno ističe iskustvo u radu sa influenserima iz regiona ( Srbija, Bosna, Hrvatska i Slovenija) koje ojj je omogućilo da bolje upozna publiku iz sve četiri zemlje i nauči da same kampanje prilagođava potrebama tržišta i target grupama.
Njena omiljena tema jesu influenseri i saradnje sa njima, što je pokazala i kroz nekoliko predavanja, radionica i panela koje je držala (Play media day, Webiz, Digital day, AcademiAA).

Opis epizode:

Nakon nekoliko epizoda sa influenserima, prvi put u Digitalk podcast nam dolazi neko ko je zadužen za saradnje sa influenserima, neko ko je zadužen da saradnja između brenda i influensera prođe u skladu sa očekivanjima svih strana. Andrea Baba ima veoma zanimljivo zanimanje i titulu, naime ona je Influenser menadžer. Andrea već nekoliko godina kao svoju ekspertizu gradi upravo saradnje sa influenserima, te danas sarađuje sa najvećim influenserima u regionu, a bila je deo nekih velikih i nagrađivanih kampanja. Andrea nas je upoznala sa čitavim procesom dogovaranja saradnji, čuli smo priču vezanu za stranu agencije, stranu brenda, kao i stranu influensera, i po tome ovaj razgovor ima zaista veliku vrednost. Andrea zaista strastveno radi svoj posao, neretko deli svoja znanja i zaista uživa da u tom trouglu agencija-brend-influenser uvek izvlači najbolje moguće rezultate.

Andrea Baba, Influencer manager – https://www.linkedin.com/in/andrea-baba-2719a6174

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

Partneri podkasta:
Raiffeisen banka
Usluge Raiffeisen banke za stanovništvo koje preporučujemo: https://bit.ly/3W75hck 
Usluge za mala i srednja preduzeća Raiffeisen banke koje preporučujemo:  https://bit.ly/3L9st3k 
– Kompanija NIS
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1.000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

Prijatelj podkasta:
BiVits ACTIVA Brain Level Up Booster
Kada želiš da živiš i radiš na višem nivou, uzmi BiVits Brain Level Up za više energije i bolju koncentraciju tokom dana!
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige “FOMO | Strah od propuštanja” izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top