Epizoda 168: Tijana Škorić Tomić

tijana yt

Biografija:

Tijana ima veoma impozantnu višedecenijsku karijeru. Nakon zavšenog Ekonomskog fakulteta u Beogradu, korporativnu karijeru započinje u KPMG-u, jednoj od ‘’Big Four’’, najvećih svetskih konsultantskih kuća. Nakon pet godina provedenih u KPMG-u gde je bila finansijski konsultant za neke od najvećih klijenata, prelazi u na poziciju Group CFO u I&F McCann grupi na kojoj će provesti sedam godina. Nakon toga, preuzima još veću odgovornost kao Executive Director I&F McCann grupe gde će provesti naredne četiri godine. 2019. godine, nakon izuzetne korprorativne karijere, sledi svoj san i prelazi u preduzetničke vode kako bi vodila porodični biznis, osnivanjem porodične kompanije, destilerije  i jednog od najvećih brendova rakija u Srbiji Gorda. 

Opis epizode:

San mnogih je da kreira proizvod koji će kvalitetom dopreti to srca potrošača i prevazići granice lokalnog tržišta. Za tako nešto potrebno je strpljenje, veliko znanje, ali i neizmerna količina strasti i emocija. Ova epizoda je upravo priča o emoji i strasti koje su utkane u jedan od najpoznatijih srpskih brendova voćnih rakija Gorda, a sagovornica nam je bila osnivač kompanije, Tijana Škorić Tomić, žena sa višedecenijskim znanjem i iskustvom u svetu advertajzinga i konsaltinga, ali pre svega žena sa fokusom na porodicu, emociju i tradiciju. Jedan malo drugačiji razgovor, ali priča koja nikog ne ostavlja ravnodušnim, priča o načinu kako se gradi kvalitetan proizvod, kako se gradi brend koji teži da prevaziđe geografske i vremenske granice.

Tijana Škorić Tomić, Co-Founder @ Gorda – https://www.linkedin.com/in/tijana-skoric-tomic-090bb640

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

Partneri podkasta:
Raiffeisen banka
Usluge Raiffeisen banke za stanovništvo koje preporučujemo:  https://is.gd/MeB1qA 
Usluge za mala i srednja preduzeća Raiffeisen banke koje preporučujemo:  https://is.gd/Yd974S 
– Kompanija NIS
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1.000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

Prijatelj podkasta:
BiVits ACTIVA Brain Level Up Booster
Kada želiš da živiš i radiš na višem nivou, uzmi BiVits Brain Level Up za više energije i bolju koncentraciju tokom dana!
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige “CEO: 6 liderskih pristupa koji prave razliku” izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top