Epizoda 166: Mihailo Ponjavić

ponjavic yt

Biografija:

Mihailo ima preko 20 godina bogate karijere u prodaji i digitalnom ekosistemu. Radio na rukovodećim pozicijama u oblasti eCommerc-a (ePonuda, Tehnomanija) programa lojalnosti (SuperKartica) kao i digitalnog izdavaštva (Euronews, Ringier Axel Springer) gde se aktivno bavio digitalnom transformacijom kompanija i procesa, uvodjenjem marketing automatizacije i mobile first strategije. Član upravnog odbora IAB Srbija kao i IAB Europe Retail Media committee-a, redovan predavač u  oblastima AI, Programmatic buying, Email marketing kao i opšteg digitalnog marketinga na eComm Akademiji.

Opis epizode:

Poslednjih godinu dana sve češće u marketinškim, a posebno advertising krugovima čujemo pojam Retail Media. Predavanja na ovu temu obeležila su i ovogodišnje događaje Digitalk E-Commerce Days i Digital Day, pa smo želeli da i vama, našim pratiocima približimo ovaj segment digitalnog oglašavanja koji na zapadnim tržištima beleži neke impozantne rezultate, i došao je kao jedan od odgovora na najavu ukidanja third party cookies. Kao sagovornika smo pozvali našeg starog prijatelja, Mihaila Ponjavića, konslultanta i eksperta u oblastima online poslovanja koji je među prvima savladao temu Retail Media i danias je jedan od vodećih stručnjaka na našem tržištu u ovoj oblasti. Sa Mihailom smo razgovarali o osnovnim konceptima, zašto je danas u svetu digitalne ekonomije ovaj vid digitalnog oglašavanja značajan, te koje su tehnologije, alati najvažniji za uspešno vođenje Retail Media kampanja. Dosta konkretan razgovor i preporuka za sve one koji su zainteresovani da uđu dublje u najnovije trendove digitalnog oglašavanja.

Mihailo Ponjavić, konsultant u oblasti online poslovanja – https://www.linkedin.com/in/ponjavic

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

Partneri podkasta:
Raiffeisen banka
Usluge Raiffeisen banke za stanovništvo koje preporučujemo:  https://bit.ly/3KF6xge 
Usluge za mala i srednja preduzeća Raiffeisen banke koje preporučujemo:  https://bit.ly/3xaxzJs 
– Kompanija NIS
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1.000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

Prijatelj podkasta:
BiVits ACTIVA Brain Level Up Booster
Kada želiš da živiš i radiš na višem nivou, uzmi BiVits Brain Level Up za više energije i bolju koncentraciju tokom dana!
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige “Neobuzdani Amazon” izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top