Epizoda 165: Bojan Ostojić

bojan yt

Biografija:

Bojan radi u oglašivačkoj industriji već dvadeset godina. Tokom karijere, stekao je bogato iskustvo radeći u različitim agencijama i sarađujući sa mnogim domaćim i svetskim brendovima. Od 2010. godine fokusira se na digitalno oglašavanje. Trenutno radi u Media House na poziciji Client service director-a.

Opis epizode:

U ovoj epizodi Digitalk podkasta nastavljamo priču o medijskom oglašavanju i medijskim agencijama. Sagovornik u ovoj epizodi nam je stručnjak sa više od dvadeset godina iskustva u medijskom biznisu, Bojan Ostojić, Client Service director u agenciji Media House. Sa Bojanom smo razgovarali o nekim osnovama, kako izgleda tržište medijskog oglašavanja, kako se ova branša razvijala i menjala kroz vreme, kako funkcionišu medijske agencije, te koji su ključni procesi u kreiranju medijske strategije. Bojan je imao i nekih vrlo konkretnih i poznatih primera, a tokom celog razgovora Bojanovo iskustvo dolazi do izražaja kroz njegove zaključke i uvide.

Bojan Ostojić, Client Service Director @ Media House

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

Partneri podkasta:
Raiffeisen banka
Usluge Raiffeisen banke za stanovništvo koje preporučujemo:  https://bit.ly/3KrYjbb 
Usluge za mala i srednja preduzeća Raiffeisen banke koje preporučujemo: https://bit.ly/4bZTMsn 
– Kompanija NIS
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1.000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

Prijatelj podkasta:
BiVits ACTIVA Brain Level Up Booster
Kada želiš da živiš i radiš na višem nivou, uzmi BiVits Brain Level Up za više energije i bolju koncentraciju tokom dana!
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige “Neobuzdani Amazon” izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top