Epizoda 162: Leonard Eldić

leonard yt

Biografija:

Leonard je osnivač SaaStanak zajednice i obožavatelj SaaS industrije. Sa preko devet godina iskustva u prodaji Software-a, Leo posvećuje svoje vrijeme pomažući osnivačima i kolegama u SaaS industriji da se upoznaju i razmene ideje, pritom stvarajući zajednicu ljudi koji se na SaaStanak događajima osećaju “kao kod kuće”. Osim toga, Leo radi kao M&A Origination Associate za saas.group, jednu od najaktivnijih kompanija u čijem se portfoliju nalazi preko  18 SaaS brendova.

Opis epizode:

Od početka krize u IT sektoru sve više se priča o product kompanijama kao nečemu što može da celu industriju izvede ponovo na ‘’pravi put’’. Saas model poslovanja u IT-u je veoma popularan, a u razgovoru sa Leonardom Eldićem osnivačem zajednice SaaStanak i M&A Origination Associate u Saas.group, smo došli do zaključka da je ovaj model veoma prijemčiv u našem regionu, te da su Saas proizvodi sa naših prostora veoma kvalitetni i da izlaze sa mnogo više funkcionalnosti u odnosu na slične proizvode sa zapadnih tržišta. O Saas industriji, ovom modelu poslovanja, potencijalu kada je naš region u pitanju, ali i o Saastanak konferenciji i kreiranju zajednice kao bi razvijao određenu nišu, pričali smo sa Leom u jednom veoma konkretnom i inspirativnom razgovoru.

Leonard Eldić, Founder of SaaStanak – https://www.linkedin.com/in/leonardeldic i https://saastanak.com/saastanak-2024

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

Partneri podkasta:
Raiffeisen banka
Usluge Raiffeisen banke za stanovništvo koje preporučujemo: https://bit.ly/3QKQNvA 
Usluge za mala i srednja preduzeća Raiffeisen banke koje preporučujemo: https://bit.ly/3UUCLdn 
– Kompanija NIS
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1.000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

Prijatelj podkasta:
BiVits ACTIVA Brain Level Up Booster
Kada želiš da živiš i radiš na višem nivou, uzmi BiVits Brain Level Up za više energije i bolju koncentraciju tokom dana!
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige “Neobuzdani Amazon’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top