Epizoda 163: Đorđe Bukinac

djordje yt

Biografija:

Đorđe Bukinac je jedan od članova IAB radne grupe koja je radila na izradi ADEX izveštaja za 2023. godinu. Pored učešća u radu IAB radne grupe, Đorđe je trenutno na poziciji GroupM Nexus Lead u kompaniji GroupM, globalnoj mreži medijskih agencija. Njegov rad obuhvata formiranje lokalnih specijalnosti u oblasti digitalnog oglašavanja, kao i razvoj usluga kroz globalne oglašivače u portfoliju agencija EssenceMediacom, Wavemaker, Mindshare i Openmind.
Kroz dugogodišnju saradnju sa brendovima, kao i znanjem koje dolazi iz globalne mreže, veruje da je odgovornost GroupM-a da bude inicijator promene, kao da nastavi rad na svojoj viziji – gde  oglašavanje služi potrebama konzumera, a ne obrnuto. 
Đorđe je takođe ponosni alumnus AIESEC-a, najveće svetske neprofitne organizacije kojom upravljaju mladi. U slobodno vreme praktikuje jogu i meditaciju. Njegov hobi, ali i nesuđena profesija, je grafički dizajn. 

Opis epizode:

Sada već tradicionalno, ali i ekskluzivno, u saradnji sa IAB Serbia, delimo sa vama ključne informacije iz ovogodišnjeg ADEX izveštaja koji nam daje pregled vrednosti tržišta digitalnog oglašavanja u Srbiji. Ove godine, kao sagovornik i prezenter ključnih podataka iz ovog izveštaja, pridružio nam se Đorđe Bukinac, član IAB-ove radne grupe za izradu ADEX izveštaja. Pored predstavljanja ključnih rezultata, Đorđe je sa nama podelio svoje uvide u aktuelne trendove, stanje u industriji i to kako globalno tako i lokalno. Za sve u digitalnom biznisu ova epizoda je pravi izvor podataka kako i kuda se kreće srpsko tržište digitalnog oglašavanja.

Đorđe Bukinac, član IAB radne grupe za izradu ADEX izveštaja – https://www.linkedin.com/in/djordjebukinac

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

Partneri podkasta:
Raiffeisen banka
Usluge Raiffeisen banke za stanovništvo koje preporučujemo:
Usluge za mala i srednja preduzeća Raiffeisen banke koje preporučujemo:
– Kompanija NIS
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1.000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

Prijatelj podkasta:
BiVits ACTIVA Brain Level Up Booster
Kada želiš da živiš i radiš na višem nivou, uzmi BiVits Brain Level Up za više energije i bolju koncentraciju tokom dana!
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige “CEO: 6 liderskih pristupa koji prave razliku” izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top