Epizoda 16: Ana Mirković

ana yt

Biografija:

Ana Mirković je osoba koja je godinama strastveno predana edukaciji, a da to radi na jednom visokom i profesionalnom nivou govore brojni polaznici programa na Institutu za digitalne komunikacije koji je osnovala 2012. godine sa Borisom Trivanom. Psihološkinja po obrazovanju, a po opredeljenju osoba koja nesebično deli znanje, što kroz Institut, što kroz učešće u programima UNICEF-a, Evropske banke za obnovu i razvoj, ali i kroz mnoge druge saradnje sa različitim kompanijama, kao konsultant i edukator.

Vrhunski predavač svetske klase, a istovremeno veoma mila i drgaa osoba, prepuna razumevanja i empatije prema svojim sagovornicima i studentima. 

Opis emisije:

Sa Anom je zaista bilo lako dogovoriti gostovanje jer bukvalno možete birati bilo koju temu iz oblasti digitalnih komunikacija, Ana sve to drži u malom prstu. Digitalna medijska pismenost je nekako početak, prvi korak koji trebate da savladate kada krećete da komunicirate svoj brend i biznis u digitalnom prostoru, pa smo kroz ovu temu provukli sve bitne stavke koje biste morali da savladate, od vrednosti brenda, tradicionalnih i digitalnih medija, kanala komunikacije i ciljnih grupa, do oglašavanja, društvenih mreža i onlajn prodaje.

Kada imate jednog ovakvog sagovornika, zadovoljstvo je voditi razgovor, Ana je sa osmehom na licu delila deo svog znanja i iskustva na ovu temu, te verujem da će mnogi od vas koji žele na pravi način da svoje biznise predstavite u digitalnom svetu imati dosta toga korisnog da čujete.

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa:

1. Pokrovitelj podkasta: OTP banka

2. Partner podkasta: Mastercard

3. Prijatelj podkasta: kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod digitalk500 i očekuje vas 500 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

U narednom periodu, u svakoj od DigiTalk epizoda delićemo po dve knjige izdavačke kuće Finesa
U ovoj epizodi deliko dva primerka knjige Plemena, Seta Godina. Takođe, svi oni koji na Finesinom websajt poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene na sajtu.

U meri u kojoj mi možemo, podržavamo jednog malog proizvođača – NekShop
Pogledajte njihov online shop, velika kreativnost i dobar dizajn, a njihove majice će Vlada nositi u epizodama u narednom periodu. I NekShop vam daje 10% popusta uz promo kod digitalk na njihovom online shop-u!

Scroll to Top