Epizoda 159: Ivan T. Marković

ivan yt

Biografija:

Ivan ima 20 godina iskustva u oblastima korporativnih komunikacija, HR-a, razvoja brenda poslodavca (Employer Branding) i korporativne kulture.
Veći deo dosadašnje karijere usmerio je na razvoj internih komunikacija i poboljšanje radnog okruženja u kompanijama, dok u poslednjih nekoliko godina radi na razvoju novih praksi i pristupa koji su usmereni na transformaciju i jačanje brenda poslodavaca, kao i na poboljšanje iskustva zaposlenih (employee experience). Najveći deo svog radnog iskustva stekao  je u A1 Srbija i kompaniji NIS gde i danas radi. U poslednjih 10 godina bavi se i kulinarstvom u medijima kao prezenter kulinarskih sadržaja. 

Opis epizode:

Kada za sagovornika imate čoveka koji paralelno gradi dve karijere i podjednako je strastven u obe, to je garancija jednog veoma zanimljivog razgovora! Ivan T. Marković, menadžer za unapređenje iskustva zaposlenih u kompaniji NIS, bio je naš sagovornik u novoj epizodi Digitalk podkasta. Sa Ivanom smo pričali o promenama koje su zadesile HR struku poslednjih dvadesetak godina, kako su se menjala tokom tog vremena očekivanja zaposlenih i poslodavaca, te kako danas digitalizacija utiče na HR koji sve više teži humanizaciji radnog okruženja? Uz sve ove teme smo provukli i Ivanovu strast za kuvanjem koju neguje decenijama, a pritom je poznat i širem auditorijumu kroz TV formate, ali i društvene mreže.

Ivan T. Marković, Employee Experience Manager @ NIS – https://www.linkedin.com/in/ivan-markovic-b698856

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

Partneri podkasta:
Raiffeisen banka
Usluge Raiffeisen banke za stanovništvo koje preporučujemo: https://bit.ly/3xVMDKK
Usluge za mala i srednja preduzeća Raiffeisen banke koje preporučujemo: https://bit.ly/49OmYRx
– Kompanija NIS
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1.000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

Prijatelj podkasta:
BiVits ACTIVA Brain Level Up Booster
Kada želiš da živiš i radiš na višem nivou, uzmi BiVits Brain Level Up za više energije i bolju koncentraciju tokom dana!
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige “Biografija Bendžamin Franklin: Prvi veliki Amerikanac’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top