Epizoda 158: Marijana Borković

marijana yt

Biografija:

Marijana Borković već 12 godina gradi karijeru u oblasti digitalnog marketinga radeći u kreativnim agencijama i produkcijama. Takođe, tokom studija bila je članica Društva Srbije za odnose s javnošću i tada je razvila interesovanje za odose s javnošću i organizaciju evenata. Deo je RNIDS marketing tima od početka 2022. godine i vodi projekat Domen.rs, Lokalac na internetu, organizaciju konferencija DIDS, RSNOG i druge projekte.

Opis epizode:

Povod za ovu epizodu i razgovor bio je projekat Lokalac na internetu koji je pokrenula Fondacija Registar nacionalnog internet domena Srbije, a u razgovoru sa Marijanom Borković, Communications menadžerkom u RNIDS-u smo se dotakli još nekih njihovih projekata poput Domen.rs, DIDS konferencije i pričali o potrebi edukacije marketinške publike na temu upotrebe domena, o brendiranju, ali pre svega o projektima koji su namenjeni zajednici, njihovom značaju, kolaboraciji sa drugim brendovima… Jedan drugačiji razgovor o zaista sjajnim projektima i inicijativama koje zaista daju vrednost kako internet zajednici tako i celokupnom društvu.

Marijana Borković, Communications Manager @ RNIDS – https://www.linkedin.com/in/marijana-borkovi%C4%87-87579193

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

Partneri podkasta:
Raiffeisen banka
Usluge Raiffeisen banke za stanovništvo koje preporučujemo: https://bit.ly/4beWxWz
Usluge za mala i srednja preduzeća Raiffeisen banke koje preporučujemo: https://bit.ly/49zJ3TL
– Kompanija NIS
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1.000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

Prijatelj podkasta:
BiVits ACTIVA Brain Level Up Booster
Kada želiš da živiš i radiš na višem nivou, uzmi BiVits Brain Level Up za više energije i bolju koncentraciju tokom dana!
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige “Biografija Bendžamin Franklin: Prvi veliki Amerikanac’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top