Epizoda 157: Marko Nikolić

marko yt

Biografija:

Marko Nikolić ima više od 17 godina iskustva u retail bankarstvu, a od toga se duže od 10 godina bavi razvojem kartičnih proizvoda i usluga. 
Ekspertizu u razvijanju poslovnih strategija, digitalizaciji, upravljanju proizvodima i profitabilnošću sticao je radeći u nekoliko vodećih finansijskih institucija – Vojvođanskoj banci, Eurobank i Raiffeisen banci, kojoj se pridružuje 2019. godine kao direktor Sektora za kartice. 
Karijeru u kartičnom poslovanju počinje 2013. godine u kompaniji Mastercard u kojoj se, između ostalog, bavio i razvojem beskontaktnog plaćanja u Srbiji. 
U Raiffeisen banci rukovodi timom zaduženim za celokupno kartično poslovanje, uključujući proizvode i usluge u vezi sa platnim karticama, upravljanje prihvatnom mrežom i sprečavanje prevara platnim karticama.

Opis epizode:

Bankarski sektor je poslednjih petnaestak godina doživeo pravu revoluciju, i danas to predstavlja sasvim drugačiju industriju koja počiva na  tehnologiji koja svakodnevno inovira bankarske servise i usluge. Marko Nikolić iz Raiffeisen banke nam je u novoj epizodi Digitalk podcasta pričao o toj evoluciji bankarskih usluga i servisa, sa fokusom na digitalne novčanike i e-commerce kao najvažnije pravce razvoja, ali smo se kroz brojne primere dotakli i mnogo drugih sfera razvoja ovog sektora i naveli neke zaista zanimljive primere i trendove koji će tek zaživeti u ovom sektoru.

Marko Nikolić, Head of Card Business Division @ Raiffeisen banka a.d. Beograd – https://www.linkedin.com/in/marko-nikolic-47012a100

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

Partneri podkasta:
Raiffeisen banka
Usluge Raiffeisen banke za stanovništvo koje preporučujemo: https://bit.ly/3JaHGjK 
Usluge za mala i srednja preduzeća Raiffeisen banke koje preporučujemo: https://bit.ly/3xv7rIY 
– Kompanija NIS
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1.000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

Prijatelj podkasta:
BiVits ACTIVA Brain Level Up Booster
Kada želiš da živiš i radiš na višem nivou, uzmi BiVits Brain Level Up za više energije i bolju koncentraciju tokom dana!
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige “Uticaj | Psihologija ubeđivanja” izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top