Epizoda 155: Ivana Kampel

ivana yt

Biografija:

Ivana Kampel je završila Filozofski fakultet u Novom Sadu, odsek za novinarstvo. Ima dugogodišnje iskustvo u korporativnim komunikacijama. Najveći deo karijere gradila je u finansijskom sektoru. Za sebe kaže da je oduvek nešto pisala i da je privilegovana što se profesionalno bavi nečim u čemu u potpunosti uživa. Trenutno radi na poziciji menadžerke za korporativne komunikacije na najvećem regionalnom projektu, Ananas e – commerce.

Opis epizode:

Korporativne komunikacije predstavljaju stratešku funkciju u poslovanju jedne kompanije, a posebno kada je kompanija malo drugačija i funkcioniše delom kao korporacija, delom kao startup. Digitalni kanali su samo proširili delokrug aktivnosti za korporativne komunikacije, pa smo želeli da o komunikacijama uopšte, korporativnim, internim, odnosima s javnošću popričamo sa nekim ko to radi u korporativnom startup-u. Ivana Kampel je profesionalac sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti a poslednjih par godina je na funkciji menadžera za korporativne komunikacije u Ananasu i sa nama je podelila svoja iskustva i uvide iz oblasti korporativnih komunikacija, te se potrudila da nam vrlo jasno i slikovito objasni pravila koja važe u komunikacijama koja bi trebalo da nam pomognu da se ovaj posao radi profesionalno i kvalitetno, u pravo vreme i ka pravim publikama. Naravno, u razgovoru smo se osvrnuli i na njene aktivnosti u Ananasu koji kao prvi veliki korporativni startup u Srbiji koji brzo raste donosi posebne izazove ali i lepa iskustva kada je oblast komunikacija u pitanju.

Ivana Kampel, Corporate communication manager @  Ananas E-commerce – https://www.linkedin.com/in/ivana-kampel-43b17631/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

Partneri podkasta:
Raiffeisen banka
Usluge Raiffeisen banke za stanovništvo koje preporučujemo: https://bit.ly/3VDNI41
Usluge za mala i srednja preduzeća Raiffeisen banke koje preporučujemo: https://bit.ly/49cqiWg
– Kompanija NIS
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1.000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

Prijatelj podkasta:
BiVits ACTIVA Brain Level Up Booster
Kada želiš da živiš i radiš na višem nivou, uzmi BiVits Brain Level Up za više energije i bolju koncentraciju tokom dana!
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige “Uticaj | Psihologija ubeđivanja” izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top