Epizoda 153: Branka Novčić Korać

branka yt

Biografija:

Branka je vanredni profesor na Katedri za Marketing Fakulteta organizacionih nauka, Univerziteta u Beogradu sa petnaest  godina rada na Fakultetu. Branka je doktorirala na temi brendiranja područja, slučaj brendiranja nacije Srbije,  a akademski se usavršavala na univerzitetima u Italiji, Austriji i Sloveniji, gde je i sprovela istraživanje za doktorat. Born and bred FON-ovac (kako sama kaže za sebe), takmičila se u rešavanju studija slučaja tokom studija, osvajala nagrade i odlučila da ostane da radi na Fakultetu. Obrazovanje mladih je za Branku poziv, a ne posao. 
Danas je Branka pored poziva profesure, su-osnivač udruženja građana Centar za brendiranja područja i osnivač konsultantske kuće Marketing Biznisa Learning LAB, autor nekoliko knjiga i brojnih naučnih i stručnih radova. Najponosnija je što je preduzetnica i što kroz Marketing biznisa ima mogućnost da savetuje o marketingu i brendiranju biznise, preduzetnike i brendove.

Opis epizode:

Tema brenda i brendiranja često se pominje u stručnim i onim, malo manje stručnim krugovima, te se priča i raspreda šta jeste a šta nije brend, kako se neki proizvod ili usluga brendira… Za nas je ovo veoma važna tema i zato smo želeli da o njoj pričamo sa nekim ko se ovom tematikom profesionalno bavi, ko vlada teoretskim i praktičnim znanjem i ko se na dnevnom nivou u praksi bavi edukacijom i savetovanjem privrednika i preduzetnika na ovu temu. Branka Novčić Korać, vanredna profesorka na FON-u i jedan od osnivača konsultantske kuće Marketing Biznisa Learning LAB bila je sagovornik u ovoj epizodi, te smo iskoristili priliku i sa Brankom popričali o svim temama koje nas muče, a vezane su za brend i brendiranje: Šta jeste a šta nije brend, čime zapravo upravljajmo u brendiranju, kako je digital promenio brendiranje i percepciju brenda danas? O svemu ovome, ali i još dosta toga smo pomenuli u ovom veoma edukativnom razgovoru koji daje odgovore na mnoga pitanja.

Branka Novčić Korać, profesor @ FON, Co-Founder @ Marketing Biznisa – https://www.linkedin.com/in/brankanovcic/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

Partneri podkasta:
Raiffeisen banka
Usluge Raiffeisen banke za stanovništvo koje preporučujemo: https://bit.ly/49M2ERJ
Usluge za mala i srednja preduzeća Raiffeisen banke koje preporučujemo: https://bit.ly/49LGDTd
– Kompanija NIS
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1.000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

Prijatelj podkasta:
BiVits ACTIVA Brain Level Up Booster
Kada želiš da živiš i radiš na višem nivou, uzmi BiVits Brain Level Up za više energije i bolju koncentraciju tokom dana!
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige “Uticaj | Psihologija ubeđivanja” izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top