Epizoda 152: Aleksandar Savković

aleksandar yt

Biografija:

Aleksandar Savković je izgradio impresivnu karijeru prelazeći iz građevinarstva, kao šef gradilišta, preko vlasnika licencirane firme za ugradnju Tarkett parketa, do uglednog web developera. Njegov put u IT svet započeo je nakon kursa WordPressa na Universita e Campus, vodeći ga do Devana Technologies i proizvoda ManageWP, a zatim do pozicija community ambasadora i menadžera za Balkan u Enartiji, Project Leada u Brandmaker, i Cloudways WordPress Community managera. Danas, Aleksandar je Marketing i Community Lead u Indystack, istaknut član WordPress zajednice, mentor na WordCampu i organizator WordCamp Europe.

Opis epizode:

Tema o kojoj smo pričali u ovoj epizodi Digitalk podkasta je veoma važna i primenjiva na veliki broj industrija. Obzirom da se svi borimo za kvalitetne kadrove, neophodno je na adekvatan način voditi timove i razvijati ljude unutar njih na pravilan način. Kultura davanja feedback-a je jedan od načina za pravilan razvoj čoveka unutar tima. O psihologiji davanja i primanja feedback u timovima, zašto nas mozak nagrađuje kad smo loši prema drugima, povratak na srednju vrednost, o pozitivnom i negativnom feedback-u, sve ovo su bile teme koje smo prodiskutovali sa sjajnim sagovornikom, Aleksandrom Savkovićem, čovekom koji već niz godina deli znanje i iskustvo unutar WordPress zajednice, a danas je Marketing and Community Lead u kompaniji Indystack.

Aleksandar Savković, Marketing and Community Lead @ Indystack – https://www.linkedin.com/in/wpaleks/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

Partneri podkasta:
Raiffeisen banka
Usluge Raiffeisen banke za stanovništvo koje preporučujemo: https://bit.ly/3T67n9A
Usluge za mala i srednja preduzeća Raiffeisen banke koje preporučujemo: https://bit.ly/3V6NIci
– Kompanija NIS
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1.000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

Prijatelj podkasta:
BiVits ACTIVA Brain Level Up Booster
Kada želiš da živiš i radiš na višem nivou, uzmi BiVits Brain Level Up za više energije i bolju koncentraciju tokom dana!
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige “Uticaj | Psihologija ubeđivanja” izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top