Epizoda 151: Dušica Vilov

dusica yt

Biografija:

Dušica je školski primer kako graditi uspešnu karijeru u jednoj kompaniji. Nakon završenog Ekonomskog fakulteta u Subotici (završila je smer menadžment što nam je važno za temu razgovora), zaposlila se u tada Infostudu na poziciji administratora oglasa. Kroz jedanaest godina u kompaniji, rasla je kompanija, rasla je i Dušica i njeno iskustvo. Sve te godine Dušica je menjala poziciji, biznise unutar grupe, različite biznis modele, a i sama kompanija se znatno menjala. Danas je Inspira grupa kompanija sa preko tristotine zaposlenih i šest različitih biznisa. Dušica je pored uspešne karijere u Inspira grupi i pasionirani trkač.

Opis epizode:

Kada vaš biznis rastom dođe do tačke kada osetite da nešto mora da se menja onda treba primeniti neka školska pravila i postaviti procese i aktivnosti u skladu sa nekim strateškim načelima i ciljevima kompanije. Korporativna strategija je definitivno rešenje za kompanije koje imaju kontinuirani rast i dostignu određene razmere, ali je veoma važno podvući razliku između biznisi i korporativne strategije. O implementaciji korporativne strategije, najvažnijim elementima, ali i o drugim strategijama koje nastaju i moraju se definisati u ovom procesu razgovarali smo sa Dušicom Vilov, direktorkom za E-Commerce u kompaniji Inspira grupa. 

Dušica Vilov, E-commerce Director @ Inspira grupa – https://www.linkedin.com/in/dusica-vilov/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

Partneri podkasta:
Raiffeisen banka
Usluge Raiffeisen banke za stanovništvo koje preporučujemo: https://bit.ly/3Id6DKP
Usluge za mala i srednja preduzeća Raiffeisen banke koje preporučujemo: https://bit.ly/48qp8pS
– Kompanija NIS
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1.000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

Prijatelj podkasta:
BiVits ACTIVA Brain Level Up Booster
Kada želiš da živiš i radiš na višem nivou, uzmi BiVits Brain Level Up za više energije i bolju koncentraciju tokom dana!
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige “Uticaj | Psihologija ubeđivanja” izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top