Epizoda 150: Vladimir Cerić

cera yt

Biografija:

Vladimir je stručnjak za marketing sa preko 15 godina iskustva u radu sa tehnološkim kompanijama. Tokom karijere radio je u globalnim gigantima poput Microsofta i Siemensa, kao i u brzo-rastućim startapima kao što je austrijski unicorn Adverity. Od 2022. predvodi agenciju Marketing4Tech, specijalizovanu za izgradnju i vođenje content marketing strategija za kompanije koje prodaju kompleksne tehnološke proizvode i usluge.

Opis epizode:

Iako smo navikli da čujemo da „Content is King“ i iako on tehnički čini skoro 2/3 naših marketinških aktivnosti, sadržaj je samo jedna tehnika u široj, često veoma kompleksnoj marketinškoj strategiji.Zašto je to važno naglasiti? Pa zato što kompletna strategija marketinga ima u sebi odgovor na mnoga ključna pitanja: za koga se piše taj sadržaj? gde taj sadržaj stoji? koja je njegova tačna uloga u customer journey-u? šta se tačno očekuje da taj sadržaj postigne? U novoj epizodi Digitalk podkasta imali smo veliko zadovoljstvo da razgovaramo sa višedecenijskim stručnjakom i konsultantom za B2B content marketing, Vladimirom Cerićem.

Vladimir Cerić, content marketing konsultant – https://www.linkedin.com/in/vladimirceric/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

Partneri podkasta:
Raiffeisen banka
Usluge Raiffeisen banke za stanovništvo koje preporučujemo: https://bit.ly/48n77ZA
Usluge za mala i srednja preduzeća Raiffeisen banke koje preporučujemo: https://bit.ly/49KyZIl
– Kompanija NIS
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1.000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

Prijatelj podkasta:
BiVits ACTIVA Brain Level Up Booster
Kada želiš da živiš i radiš na višem nivou, uzmi BiVits Brain Level Up za više energije i bolju koncentraciju tokom dana!
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige “Uticaj | Psihologija ubeđivanja” izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top