Epizoda 148: Zdravko Kevrešan

zdravko yt

Biografija:

Zdravko je završio srednju grafičku školu, a  studirao je advertajzing (na grčkom jeziku) u Solunu kao i Dizajn i Multimediju u Skoplju.
Strip, pozorište, film i muzika okupirali su veliki deo njegovog odrastanja i mladjih dana. Bubnjar i koautor u nekoliko kultinh bendova u Makedoniji. Pasionirani skijač i kuvar za prijatelje.
Započeo profesionalnu karijeru u 2008 godini kao praktikant, a kasnije i dizajner u Futura 2/2 nezavisnoj agenciji iz Skoplja,  prešao u McCann Skopje 2012. godine kao senior dizajner. 2014. seli se u Beograd, počinje da radi kao Innovation Excellence Art Director a kasnije i kao associate creative director u McCann Beograd. Od 2019. u agenciji Drive (sada DRV), a od 2022. kao kreativni direktor.
Zdravko je imao privilegiju da radi sa fantastičlnim ljudima i timovima na kampanjama i dizajnu za veoma uspešne projekte i velike brendove, kao što su Mastercard, American Express, The Coca-Cola Company, Carlsberg, Heineken, ESPRIT, L’oreal, Vichi, BMW, MINI, Land Rover, Ford, Plazma, Telekom Srbija, Raiffeisen banka, Erste banka, Nestle, Banana Republic, Delhaize.
Kao deo različitih timova, osvojio je više od 60 nagrada na domaćim i međunarodnim festivalima kao što su Eurobest, One show, Golden Drum, Epica, Mixx, Balcannes, SoMo Borac, Kaktus, UEPS. Bio je član žirija na velikim domaćim i međunarodnim festivalima. 

Opis epizode:

Pričanje zanimljivih priča koje mogu odoleti izazovu ‘’feed-a života’’, kontinuirano učenje i praćenje najnovijih tehnologija, mogućnost da menjate svet i da svakim projektom postajete bogatiji, kako lično tako i profesionalno su glavni razlozi zašto biste danas trebali da radite u advertajzing industriji. Ove razloge nam je iz svog ugla objasnio Zdravko Kevrešan, istaknuti kreativac sa iskustvom na lokalnim, regionalnim ali i globalnim projektima, a danas na poziciji kreativnog direktora u agenciji DRV Agency.

Zdravko Kevrešan, Creative Director @ DRV Agency – https://www.linkedin.com/in/kevreshan/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Partneri podkasta:
Raiffeisen banka
Usluge Raiffeisen banke za stanovništvo koje preporučujemo: https://bit.ly/42rIOIB 
Usluge za mala i srednja preduzeća Raiffeisen banke koje preporučujemo: https://bit.ly/49k5xJr 
– Kompanija NIS
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1.000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

2. Prijatelj podkasta:
BiVits ACTIVA Brain Level Up Booster
Kada želiš da živiš i radiš na višem nivou, uzmi BiVits Brain Level Up za više energije i bolju koncentraciju tokom dana!
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Ovo je marketing’’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top