Epizoda 147: Vladan Anđelković

vladan yt

Biografija:

Vladan je stručnjak u oblasti oglašavanja sa preko dvadeset godina iskustva rada u advertajzing industriji iza sebe, tokom kojih je radio kao medija direktor u nekoliko medijskih agencija.
Tokom svoje karijere sarađivao je sa najvećim svetskim brendovima kao što su Telenor, Huawei, SC Johnson, Ford, Visa, L’Oreal, HBO, Michelin i mnogim domaćim kompanijama. U agenciji New Moment New Ideas trenutno je zadužen za procese transformacije i optimizaciju poslovanja, pored čega je i član Upravnog odbora IAB Srbija i UEPS-a. 

Opis epizode:

Budžeti su determinišući faktor u advertajzing industriji u Srbiji. O medijskom planiranju, medijskim agencijama, te ulozi i položaju medija planiranja u srpskom advertajzingu, pričali smo sa veteranom ove oblasti, Vladanom Anđelkovićem, direktorom za transformaciju i optimizaciju poslovanja u New Moment New Ideas kompaniji. Sjajan razgovor za sve one koji žele da sagledaju advertajzing industriju iz jednog malo drugačijeg ugla, ugla gde se nalaze excel sheet-ovi, podaci i detaljno poznavanje svih elemenata tržišta ali i biznisa.

Vladan Anđelković, Chief Transformation Officer @ New Moment New Ideas Company – https://www.linkedin.com/in/vladan-an%C4%91elkovi%C4%87/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Unapredite svoje poslovanje uz pametna mts biznis rešenja.

2. Partneri podkasta:
Raiffeisen banka
Usluge Raiffeisen banke za stanovništvo koje preporučujemo: https://bit.ly/498X9wh 
Usluge za mala i srednja preduzeća Raiffeisen banke koje preporučujemo: https://bit.ly/3uhiNz1 
– Kompanija NIS
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1.000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
BiVits ACTIVA Brain Level Up Booster
Kada želiš da živiš i radiš na višem nivou, uzmi BiVits Brain Level Up za više energije i bolju koncentraciju tokom dana!
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Neobuzdani Amazon’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top