Epizoda 146: Petar Jevtić

petar yt

Biografija:

Petar se prvi put susreo sa digitalnim oglašavanjem davne 1998. godine; od tada je sticao i delio iskustva u svim aspektima marketinga, od video/filmske produkcije, medijskog planiranja i kupovine do trenutne pozicije Global Performance Lead-a u Alephu, ovlašćenom prodajnom partneru kompanije Meta na nekoliko kontinenata.
Njegova ekspertiza je strategija oglašavanja na Meta platformama; Petar pomaže Aleph-ovim timovima širom sveta da podrže i razvijaju oglašivače iz različitih industrija, uključujući e-commerce, gaming i CPG, kako bi unapredili svoje poslovanje.

Opis epizode:

Tržište centralne i istočne Evrope ima skoro sto miliona ljudi koji dele dosta sličnih navika i kulturoloških sličnosti sa nama, te predstavljaju veliki potencijal za širenje biznisa, pogovoto biznisa koji se zasnivaju na e-commercu. U  celom tom procesu osvajanja novih tržišta, platforme za oglašavanje mogu da nam budu od velike pomoći, možemo ih posmatrati i kao svojevrsne partnere. U razgovoru sa Petrom Jevtićem smo kroz dobre primere ali sugestije određenim brednovima sa našeg tžišta obradili sve ključne korake koji su neophodni za osvajanje novih tržišta, te verujem da smo pomogli svima onima koji razmišljaju o sledećem velikom koraku u sovm biznisu pomogli sa nekim novim uvidima i informacijama. Uzimajući u obzir da Petar godinama radi u okviru META tima, na poziciji Meta Global Performance Lead u kompaniji Aleph, bili smo u mogućnosti i da čujemo neke zaključke META-inih istraživanja, kao i zanimljive uvide u tržišta koja nas okružuju.

Petar Jevtić, Meta Global Performance Lead @ Aleph – https://www.linkedin.com/in/mrpetarjevtic/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Unapredite svoje poslovanje uz pametna mts biznis rešenja.

2. Partneri podkasta:
Raiffeisen banka
Usluge Raiffeisen banke za stanovništvo koje preporučujemo: https://bit.ly/3Hvaq5S 
Usluge za mala i srednja preduzeća Raiffeisen banke koje preporučujemo: https://bit.ly/3SvQNkF 
– Kompanija NIS
Ananas
– kompanija Idea
U Ideinoj online prodavnici unesite promo kod 1000digitalk i očekuje vas 1.000 dinara popusta prilikom vaše online kupovine!

3. Prijatelj podkasta:
BiVits ACTIVA Brain Level Up Booster
Kada želiš da živiš i radiš na višem nivou, uzmi BiVits Brain Level Up za više energije i bolju koncentraciju tokom dana!
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘’Neobuzdani Amazon’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top