Epizoda 143: Vladimir Zarić

zaric yt

Biografija:

Vladimir Zarić je diplomirani inženjer elektrotehnike. Stručno se usavršavo na The IDM Instutute u Londonu, gde je završio specijalističke postdiplomske studije iz digitalnog marketinga. Digitalni direktor sa preko 20 godina regionalnog i globalnog iskustva u različitim vertikalama i industrijama. Posvećen i strastven razvoju i implementaciji kompleksnih digitalnih projekata za svetski poznate brendove, korporacije, medijske kuće, advertising agencije i startup-ove. Radio je za British Council, MTV, Leo Burnett, Saatchi & Saatchi, a trenutno je na poziciji Account Director agencije Four Dots. Dobitnik je brojnih profesionalnih nagrada i priznanja u zemlji i inostanstvu. Više od deset godina radi kao predvač iz oblasti digitalnih komunikacija i digitalnog marketinga.

Opis epizode:

2024. godinu započinjemo novim trendom gde ćemo u prvoj epizodi u godini analizirati prethodnu godinu, koje su to stvari obeležile digitalni ekosistem, šta možemo da očekujemo u ovoj godini kada su trendovi u pitanju. Sagovornik u prvoj epizodi ovog tipa je veliki prijatelj naše kuće, Vladimir Zarić, koji se preko dvadeset godina bavi poslovanjem u digitalnom ekosistemu, edukacijom, i kontinuirano prati aktuelnosti kako na lokalnom, tako i na regionalnom i globalnom tržištu. Sa Vladom smo prošli sve ono što je po njemu obeležilo prethodnu godinu, i izdvojili par ključnih oblasti koje smo detaljnije analizirali. Ideja je da naredna epizoda gde se bavimo presekom stanja na lokalnom i globalnom tržištu bude početkom septembra kada za mnoge od nas počinje najaktivniji i najizazovniji, četvrti kvartal, ali i planiranje budžeta velikih kompanija za narednu godinu. Uživajte u razgovoru, verujemo da može da vam bude korisno i zanimljivo!

Vladimir Zarić, Account Director @ Four Dots – https://www.linkedin.com/in/vladimir-zaric/

Veliku zahvalnost dugujemo kompanijama koje su prepoznale kvalitet onoga što radimo i odlučile da nas podrže i daju nam vetar u leđa: 

1. Pokrovitelj podkasta: MTS
Unapredite svoje poslovanje uz pametna mts biznis rešenja.

2. Partneri podkasta:
Raiffeisen banka
Usluge Raiffeisen banke za stanovništvo koje preporučujemo: https://bit.ly/3S0OYvM
Usluge za mala i srednja preduzeća Raiffeisen banke koje preporučujemo: https://bit.ly/3tA5k57
– Kompanija NIS
Ananas
– kompanija Idea

3. Prijatelj podkasta:
BiVits ACTIVA Brain Level Up Booster
Kada želiš da živiš i radiš na višem nivou, uzmi BiVits Brain Level Up za više energije i bolju koncentraciju tokom dana!
Izdavačka kuća Finesa
U ovoj epizodi podelićemo dve knjige ‘Biografija Bendžamin Franklin: Prvi veliki Amerikanac’’ izdavačke kuće Finesa onima koji budu najbrži i najkreativniji sa komentarima, a možete nam slobodno pisati i na info@digitalk.rs i direktno nam uputiti komentar, sugestiju ili primedbu.
Takođe, svi oni koji na Finesinom websajtu poruče knjige i unesu promo kod digitalk dobiće 10% popusta na već snižene cene izdanja na sajtu: https://www.finesa.edu.rs/ 

Scroll to Top